categoryTopBlock
Bäddsoffa

Futon

46st produkter
Kampanj

En futon är den perfekta lösningen för dem som har begränsat utrymme. Den fungerar både som soffa, fåtölj och säng, vilket gör den idealisk för dem som vill inreda smart och snyggt. Botanisera dig i vårt breda utbud och beställ den futon som bäst passar dig och dina behov.

Vanliga frågor och svar

Vad är futon?

Futonmadrasser har varit kända i 2000 år och kommer från Japan. På senaste år har madrassen blivit alltmer populär världen över. Det är en mångsidig madrass och tack vare sina goda hälsofördelar passar den alla typer av hem.

Är futon soffa en bäddsoffa?

I Sverige och andra västeuropeiska länder säljs vanligtvis en annan typ av futon som är mer utformad som en soffa. Fördelen med denna typ av soffa är att den enkelt går att omvandla till en säng. Därför passar den utmärkt i de mindre hemmen alternativt i gästrummet för övernattande gäster.

Vilka fördelar finns med att välja futonmadrass?

Det finns många fördelar med att välja futon. Bomullen i futonmadrasser anpassar sig efter din kropp och ger bra sovkomfort. Den är även gjord av naturligt material och lämpar sig för dig som har ryggproblem och för dig som är allergiker. Tyget är även slitstarkt och passar perfekt för dig som har barn eller husdjur.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj