categoryTopBlock
Futon

Futon säng

3st produkter

En futon säng är en traditionell japansk säng som består av en madrass placerad direkt på golvet eller på en låg träram. Madrassen är vanligtvis gjord av bomull eller annat naturligt material och är mycket tunnare än en vanlig västerländsk sängmadrass. Futon sängar är kända för sin enkelhet och flexibilitet, vilket gör dem populära i små utrymmen. De kan enkelt rullas ihop och förvaras när de inte används, vilket frigör utrymme i rummet. Futon sängar har också blivit populära i västerländska länder som ett alternativ till traditionella sängar och soffor.

Vanliga frågor om Futon säng

Vad är en futonsäng?

En futonsäng är en typ av säng som härstammar från Japan. Den består vanligtvis av en madrass, kallad futon, som placeras direkt på golvet eller på en låg ram. Futonsängen är känd för att vara enkel och mångsidig, och den kan användas både som säng och som soffa när den fälls upp.

Kan jag ha en futonsäng som gästsäng?

Ja, absolut! En futonsäng kan vara en utmärkt alternativ som gästsäng. Futonsängar är kända för att vara praktiska och flexibla, eftersom de kan användas både som säng och som soffa. De tar vanligtvis mindre plats än en traditionell säng och kan enkelt fällas ut när du har gäster som behöver sova över. Dessutom kan du hitta futonsängar i olika storlekar och stilar för att passa dina behov och inredning.

Hur sover man i Japan?

I Japan sover man traditionellt på madrasser som kallas "futon". Futonerna placeras vanligtvis direkt på golvet eller på en låg träram som kallas "tatami". Detta är en traditionell japansk sovstil som är populär i många japanska hem. Dessutom finns det även västerländska sängar tillgängliga i hotell och vissa moderna hem i Japan.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)