Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffa

Dagbädd

103 st produkter
Visar 24 av 103 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Dagbäddar - Mulifunktionella & användbara

Dagbädden är en klassisk möbel som alltid lyckas hålla sig relevant och eftertraktad. Kanske är det dagbäddens mångsidiga anpassningsmöjligheter som ligger till grund för attraktionen. Historiskt sett fungerade dagbädden som en avlastningsyta för kroppen, inte helt olikt en divan med öppna avslut. Dagens moderna tolkningar tar ofta inspiration från det klassiska formspråket men väver in alternativa materialval för att skapa ytterligare kombinationsmöjligheter hos en redan mångfacetterad möbel. En dagbädd är en schysst, snygg och framförallt användbar möbel för alla hem, oavsett hur mycket eller lite plats du har tillgängligt.  

 

Soffsäng – där vardagslyx möter avkoppling!

Charmen med en dagbädd, förutom utseendet, är mångsidigheten. Säg att du har gäster över på middag – dagbädden blir en schysst bonus-soffa. Om någon av dina gäster blir långvariga och vill stanna över natten - så blir din dagbädd en smidig extrasäng. Dagbädden är en möbel som kommer till sin rätt helt beroende på dina behov och din inredningsvision. Hos oss på Chilli finner du allt från det klassiska sköna till det toppmodernt minimalistiska. Allt för att du ska kunna hitta en egen favorit att förgylla ditt hem med.

Ta dig tid att varva ner i din dagbädd 

Det klassiska och kanske det bästa användningsområdet för en dagbädd är trots allt avkoppling. Bunkra upp med lite snygga kuddar och läs den där boken du tänkt ta dig igenom. Lägg dig och slappna av efter en stressig dag eller sätt på en pod och njut av en varm dryck. Om du skulle behöva en dagbädd som fyller ännu lite fler funktioner så har vi även varianter som erbjuder extra förvaringsmöjligheter. Perfekt för att maximera till exempel kontoret/hobbyrummet eller varför inte gästrummet. 

Förverkliga dina inredningsdrömmar hos Chilli 

Om du har en idé eller en tanke så har vi på Chilli allt du behöver för att förverkliga dina planer. Har du några som helst funderingar så är det snabbt och lätt att kontakta vår professionella kundtjänst som finns tillgänglig för att hjälpa med allt du kan tänka dig. Du vet väl om att du alltid får 10 års garanti på alla våra soffor och dagbäddar? Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp! Välkommen till Chilli!