Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Soffa

Modulsoffa

270 st produkter
Visar 24 av 270 produkter
1
...
12

Rätt soffa med modul

Hos Chilli hittar du prisvärda och snygga modulsoffor som verkligen lyfter ditt hem. Bygg din egen drömsoffa genom att kombinera olika soffmoduler till en lösning som passar just dina behov. Välj mellan modulsoffor i olika färger, stilfullt läder och konstläder. Designa din egen modulsoffa precis som du vill ha den. En modulsoffa låter dig förnya, anpassa och bygga ut din soffa i takt med att ditt hem växer och förändras över tid. 

Varför ska jag välja en modulsoffa?

En modulsoffa är lika praktisk och flexibel som den är snygg och trendig. Ett riktigt drömkombo för ditt vardagsrum. Dessutom sitter du riktigt bekvämt i alla noggrant utvalda modulsoffor i vårt sortiment. Genom att välja en modulsoffa har du friheten att kunna förändra din soffa efter behov och önskemål så ofta du vill. En fördel med att välja en modulsoffa är också att du sparar pengar genom att enkelt förnya din soffa istället för att köpa en helt ny.
 

En modulsoffa – flera kombinationer

Hur ska man då kombinera sin modulsoffa? Det finns en mängd olika sätt att välja på så var kreativ och kul när du väljer den perfekta sofflösningen för just dig. Behöver du en större soffa med fler sittplatser? Med en modulsoffa köper du enkelt till så många fristående moduler som du behöver för att skapa rum för fler i soffan. Har du funderat på att utöka till en soffgrupp med fristående soffa, fåtölj och fotpall? Med fristående soffmoduler kan du enkelt dela på en soffa så att det istället blir två separata soffor. Tillsammans med en fristående modul som blir en snygg fåtölj och en matchande fotpall så blir det en trendig soffgrupp. Kanske vill du byta ut hörnsoffan till en snygg divansoffa? Genom att placera en matchande fotpall framför din hörnmodul blir detta en snygg divansoffa. Drömmer du om en skön loungehörna i vardagsrummet? Detta löser du enkelt genom att kombinera två fristående soffmoduler med två fotpallar som blir två sköna schäslonger och nu har du plötsligt en lika trendig som bekväm loungehörna! Oavsett vad du har i tankarna för just ditt hem, så lovar vi att du kommer att hitta en perfekt lösning med en modulsoffa.  

Hos oss får du alltid 10 års garanti på alla soffor och 365 dagars öppet köp. Välkommen till Chilli!