Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Visar 24 av 121 produkter
1
...
6

Bordsunderlägg är inte bara praktiska, de kan också vara snygga och dekorativa. På Chilli hittar du bordsunderlägg i flera olika färger, former och utföranden. Variera din dukning med bordstabletter i plast till vardags och underlägg i bambu, linne eller jute till helgmiddagen. Bordstabletter är en vacker inredningsdetalj som kan sätta pricken över i på ditt matbord även när det inte används. Spana in sortimentet och hitta dina nya bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg billigt online hos oss på Chilli.

  • Vad är ett bordsunderlägg?

    Ett bordsunderlägg, ett samlingsnamn för bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg. Underlägg är ett snyggt och praktiskt sätt att skydda ditt matbord från smuts, fläckar och repor. Du kan använda bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg som ett komplement till din duk, eller användas separat om du inte vill täcka hela matbordet. Bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg kommer i flera olika färger, former och material. De kan både skydda ditt matbord samtidigt som de är ett dekorativt och budgetvänligt alternativ att anpassa din dukning för olika tillfällen.
  • Hur tvättar jag mina bordsunderlägg?

    Underläggen kommer i flera olika material. Hos oss på Chilli hittar du bordstabletter i bland annat jute, bomull och plast. Om du har barn fungerar tallriksunderlägg i plast allra bäst eftersom de är så enkla att rengöra efter varje måltid. Torka av med en fuktig trasa och underläggen är rena inför nästa måltid! Underlägg i bomull går ofta att tvätta i tvättmaskinen eller för hand. Bordsunderlägg i jute rengör du enklast med en fuktad trasa. Undvik att gnugga fläcken på bordstabletter i jute,bambu och gräs. Om du är osäker på hur just dina bordsunderlägg ska rengöras kan du läsa på produktspecifikationen eller kontakta oss så hjälper vi dig.
  • Vilken form och färg ska jag ha på mina bordsunderlägg?

    När du ska köpa tallriksunderlägg är det bra att utgå från formen på ditt bord. Om du har ett rektangulärt bord fungerar de flesta formerna. Runda bordstabletter ger ett mjukare intryck medan rektangulära och fyrkantiga underlägg framhäver bordets raka linjer. På ett runt matbord blir det absolut snyggast med ovala eller runda tallriksunderlägg. På grund av bordets rundade kanter kan ett rektangulärt underlägg bli för stort och kanterna på underlägget hänger då utanför bordet. När det kommer till färg på bordstabletter är det endast fantasin som sätter gränser. Är du ute efter en enhetlig känsla kan du matcha med övrig inredning i rummet. Om du istället vill att dina bordstabletter ska sticka ut kan du satsa på en starkare kontrastfärg.