Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

  Visar 0 av 0 produkter

  Har du någonsin drömt om att kunna göra dina egna smoothies eller mixa dina egna soppor och såser hemma? Nu har du chansen att göra det till ett överkomligt pris med Chillis blender på Rea. Våra blenders kommer i olika storlekar och effektstyrkor för att passa alla dina behov och preferenser. Med en blender på Rea kan du enkelt och bekvämt skapa hälsosamma och läckra måltider hemma utan att behöva spendera mycket pengar. Läs vidare för att ta reda på mer om vårt utbud av blenders på Rea.

  Vilka typer av blenders finns det på Chillis Rea?

  Vi har ett brett utbud av blenders på Rea, inklusive högpresterande modeller med många olika hastigheter och inställningar, mindre och mer kompakta modeller för enkel användning, och mer specialiserade blenders för specifika ändamål som exempelvis smoothies och soppor.

  Är det enkelt att rengöra en blender?

  Ja, de flesta blenders på Rea är enkla att rengöra. De flesta modeller har löstagbara delar som kan diskas i diskmaskin eller rengöras för hand med en mjuk trasa och mild tvål. Vi rekommenderar att du rengör din blender efter varje användning för att undvika ansamling av bakterier eller matrester.

  Kan jag använda min blender för att göra egna smoothies?

  Absolut! De flesta blenders på Chillis Rea kan användas för att göra hälsosamma och läckra smoothies hemma. Välj en modell med tillräckligt hög effektstyrka och hastigheter för att kunna blanda olika ingredienser, som frukt, grönsaker och mejeriprodukter, till en krämig och läcker smoothie.