Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 4 av 4 produkter

En kaffemaskin är en oumbärlig del av många hem, och det finns många olika typer och modeller att välja mellan. Oavsett om du föredrar en klassisk bryggmaskin eller en avancerad espresso-maskin, finns det en kaffemaskin som passar dina behov och budget. Här på Chilli.se har vi ett brett utbud av kaffemaskiner och kaffetillbehör som hjälper dig att brygga det perfekta koppen kaffe. Läs vidare för att ta reda på mer om vårt sortiment och få svar på några vanliga frågor om kaffemaskiner.

Vad är skillnaden mellan en bryggmaskin och en espresso-maskin?

En bryggmaskin brygger kaffe genom att hälla varmt vatten över kaffepulver i en filterkorg. En espresso-maskin brygger kaffe genom att pressa varmt vatten genom finmalt kaffe med högt tryck. Resultatet är en kraftfull och smakrik kopp espresso. Espresso-maskiner är vanligtvis dyrare än bryggmaskiner på grund av den mer avancerade tekniken som krävs.

Finns det kaffemaskiner på Chilli som är enkla att rengöra?

Ja, på Chilli kan du hitta kaffemaskiner som är enkla att rengöra. Det är viktigt att rengöra din kaffemaskin regelbundet för att hålla den i gott skick och undvika bakterietillväxt. Välj en maskin med enkel demontering av delar för enkel och grundlig rengöring.

Vad är en automatisk kaffemaskin?

En automatisk kaffemaskin är en kaffemaskin som kan brygga kaffe automatiskt utan behov av manuell intervention. Du fyller bara på vatten och bönor och maskinen gör resten av arbetet. Detta kan vara ett praktiskt alternativ för den som vill ha kaffe på morgonen utan att behöva göra något ansträngande.