Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Köksmaskin

Skära & mala

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Kryddkvarnar, köttkvarnar och skärmaskiner är alla oumbärliga köksredskap för den som älskar matlagning. Med en kryddkvarn kan du mala dina egna färska kryddor och örter för att ta din matlagning till nästa nivå. En köttkvarn gör det möjligt för dig att mala ditt eget kött och göra egna burgare, korv och köttbullar med valfria kryddningar. En skärmaskin gör att du kan skiva grönsaker, kött och ost i tunna skivor för att ge dina rätter en riktigt professionell touch. På Chilli hittar du ett brett utbud av högkvalitativa köksredskap som låter dig skära och mala så det står härliga till i ditt kök.

Varför ska jag mala mina kryddor själv?

Att mala kryddor själv kan ge dig en mer intensiv och färsk smak i dina rätter. När kryddor mals frigörs de eteriska oljorna som ger kryddan dess smak och doft. Genom att mala kryddorna själv hinner inte kryddorna tappa sin smak så som kan hända med färdigmalda eller torkade kryddor. Dessutom kan du anpassa malningsgraden efter din personliga smak och receptets behov. En kryddkvarn kan utöver att vara praktisk också vara en snygg inredningsdetalj i köket.

Kan jag använda min köttkvarn till att mala andra livsmedel än kött?

Ja, vissa köttkvarnar kan användas till att mala andra livsmedel som nötter eller grönsaker. Det är dock viktigt att du kontrollerar produktens anvisningar för att se vilka livsmedel som är lämpliga att mala i din specifika köttkvarn.