categoryTopBlock
Badlakan

Badlakan barn

7st produkter
Badlakan för barn kan vara både praktiska och roliga tillbehör till badrummet. På Chilli hittar du ett stort utbud av badlakan för barn i olika färger, mönster och storlekar. Med mjuka och sköna badlakan kan du skapa en mysig och inbjudande atmosfär i badrummet och samtidigt ge ditt barn en rolig och bekväm upplevelse efter badet. Här är några vanliga frågor och svar om badlakan för barn.

Vad är det bästa materialet för badlakan för barn?

Det bästa materialet för badlakan för barn är bomull eftersom det är mjukt, hållbart och lätt att tvätta. Bomull är också allergivänligt och skonsamt mot känslig hud. Andra material som kan användas inkluderar mikrofiber och bambu, som är mjuka och absorberande.

Vilken storlek på badlakanet passar bäst för barn?

Badlakan för barn finns i olika storlekar, men en vanlig storlek är 70x140 cm. Detta storleksalternativ fungerar bra för de flesta barn i åldrarna 2-12 år. För yngre barn kan du välja mindre storlekar, medan äldre barn kanske föredrar större badlakan för att kunna svepa in hela kroppen efter badet.

Kan badlakan för barn användas på stranden eller vid poolen?

Ja, badlakan för barn kan användas både på stranden och vid poolen. Var noga med att välja ett badlakan som är tillräckligt stort för att täcka hela kroppen och som tål att tvättas efter användning i sand eller klorvatten.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar