Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Textil & mattor

Badrumstextil

1105 st produkter
Visar 24 av 1105 produkter
1
...
47

Köp dina nya badrumstextilier online hos oss på Chilli. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika färger, stilar och storlekar för att du ska hitta något som passar dig och ditt badrum. Handdukar, badlakan och badrumsmattor är en stor del av de saker som skapar en trivsam och ombonad känsla i badrummet. Vi vill att du ska ha möjlighet att skapa ditt drömbadrum, oavsett vilken stil du föredrar. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av badrumstextilier billigt online!

Vanliga frågor och svar

 • Vilka badrumstextilier behöver jag?

  I ett badrum behöver du mjuka och högabsorberande handdukar och badlakan. En badrumsmatta som håller dina fötter varma och torra. Hos Chilli hittar du badrumstextilier i olika färger, material och storlekar. Vi har något som passar alla badrum och alla stilar.
 • Hur skapar jag en lyxig känsla i mitt badrum?

  Med snygga badrumstextilier kan du enkelt skapa en lyxig känsla i ditt badrum. Detta kan skapas med exempelvis badrumsmattor, handdukar och badlakan. För att verkligen få till den lyxiga känslan är det bra om dina badrumstextilier matchar och är snyggt upphängda. På så vis upplevs ditt badrum rent och fräscht, men även ombonat och lyxigt.
 • Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumstextilier?

  Det är alltid bra att ha olika handdukar för olika syften. Med ett stort badlakan torkar du snabbt efter dusch eller bad. Det känns även lyxigt att svepa ett stort badlakan runt sig. Det är även bra att ha en extra handduk till dig som har långt hår. Det är mer hygieniskt att ha en separat handduk för ansiktet.
 • Vilken färg ska jag ha på mina badrumstextilier?

  Det finns egentligen inga rätt eller fel när det kommer till färg på badrumstextilier. Hos oss på Chilli har vi många vackra badrumstextilier som passar alla. Oavsett vilken färgskala du har i ditt badrum kommer du säkerligen hitta något hos oss. Vill du ha ett stilrent badrum kan du kika på badrumsmattor och handdukar i färgerna grått, svart eller vitt, Men det är heller inte fel att bryta av med färg i ditt badrum, till exempel rosa eller grönt. Prova dig fram för att hitta det du tycker bäst om.