Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

Upptäck vårt sortiment av stilfulla och funktionella rullgardiner i bambu på Chilli. Våra bamburullgardiner kombinerar naturlig skönhet med praktiskt syfte och är perfekta för att skapa en avslappnad atmosfär i ditt hem eller kontor. Med en bred variation av färger och storlekar kan du hitta den perfekta rullgardinen som passar dina behov och inredningsstil. Våra rullgardiner i bambu är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och enkel användning. Låt ditt fönster få en touch av elegans och funktionalitet med våra rullgardiner i bambu!

Hur monterar jag en rullgardin bambu?

Monteringen av vår rullgardin i bambu är enkel och smidig. Varje produkt levereras med detaljerade monteringsanvisningar och allt du behöver för att fästa den på ditt fönster. Följ bara de stegvisa instruktionerna och du kommer snart att kunna njuta av din bamburullgardin.

Finns det olika storlekar på rullgardin bambu att välja mellan?

Ja, våra rullgardiner i bambu finns i olika storlekar för att passa olika fönsterdimensioner. Du kan hitta information om tillgängliga storlekar på produktsidorna och välja den som passar bäst för ditt fönster.

Vad är fördelarna med rullgardin bambu?

En bambu rullgardin har en naturlig elegans som du med fördel kan kombinera med jordnära färger och material som trä och linne. Även texturer är roligt att leka med i inredning tillsammans med bambu. En rullgardin i bambu passar i alla husets rum. Kanske vill du skapa en tropisk oas i stugan med din bamburullgardin, gröna växter, rottingmöbler och färgglada textilier?