Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 16 av 16 produkter

När det är dags att köpa nya gardiner finns det en djungel av gardinmodeller att välja mellan. En typ av gardin som både kompletterar din inredning och ger den funktionella fördelen av att reglera ljusinsläppet är en hissgardin eller roll up gardin. Denna typ av gardiner är ett enkelt och snyggt sätt att uppdatera dina fönster och ge ditt rum en ny look. Oavsett om du letar efter en gardin för sovrummet, vardagsrummet eller köket har Chilli ett brett utbud av hissgardiner och roll up-gardiner att välja mellan.

Vad är en hissgardin?

En hissgardin är en gardin som fästs på en ram och kan hissas upp och ner för att reglera hur mycket insyn du vill tillåta vid olika tider på dygnet. Beroende på materialval så kan en hissgardin också bidra till att minska ljudnivån och hjälpa till att isolera rummet från kyla eller värme.

Vad är en roll up gardin?

En roll up gardin är en gardin som rullas upp på en rulle. Roll up gardiner finns i en mängd olika färger och mönster, och kan vara ett snyggt och praktiskt sätt att reglera ljusinsläppet och ge integritet till ditt hem.

Vilket material passar bäst för en hissgardin eller roll up gardin?

Det beror på dina behov och preferenser. Hissgardiner och roll up gardiner finns i olika material, inklusive bomull, linne och polyester. Välj det material som bäst matchar den känsla du vill förmedla i rummet.