Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 24 av 39 produkter
12

Populära filtreringar

Utforska Chillis sortiment av vackra gardinkappor som kan förvandla ditt hem med stil och elegans. Gardinkappor är inte bara praktiska för att slippa gardiner som ligger mot golvet de ger också dina fönster en snygg finish och skapar ett stiligt fönster. Välj bland olika färger, mönster och material för att matcha din inredning perfekt. Oavsett om du söker efter en modern, minimalistisk känsla eller en mer traditionell och klassisk look, har vi något för alla smaker. Ta en titt på vårt utbud och låt dig inspireras av de många alternativen som finns tillgängliga här på Chilli.

Vad är en gardinkappa?

En gardinkappa är en gardin som hängs över överkanten av ett fönster. Gardinkappor fungerar även som en estetisk detalj som bidrar till rummets inredning och skapar en elegant och välkomnande atmosfär. De kan vara tillverkade av olika material och finns i en mängd olika färger, mönster och stilar för att passa olika inredningsteman och smaker här på Chilli.

Hur mäter jag för att veta vilken storlek jag behöver på en gardinkappa?

För att mäta för en gardinkappa, mät fönstrets bredd inklusive gardinstången eller gardinskenan. Ska gardinkappan hänga lite veckat så lägg till några centimeter på vardera sida för att säkerställa en bra passform och önskad veckad effekt. När det gäller kappans höjd, mät från toppen av stången eller skenan till den önskade längden och välj en gardinkappa som passar dessa mått.

Hur monterar jag en gardinkappa?

Montering av en gardinkappa varierar beroende på typen av gardinkappa och ditt fönsters upphängningssystem. Generellt sett kan du fästa kappan direkt på gardinstången, skenan eller med hjälp av klämmor eller krokar. Följ tillverkarens anvisningar för att säkerställa korrekt montering och en snygg finish.