Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Sängkläder

Lakan

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

Populära filtreringar

Utforska vårt breda utbud av lakan på Chilli och upplev en god natts sömn med våra bekväma och högkvalitativa produkter. Vi erbjuder lakan i olika material, färger och storlekar för att passa alla sängar och inredningsstilar. Med välkända varumärken och olika typer av lakan, såsom kuvertlakan och hörnlakan, är vi säkra på att du hittar det perfekta lakanet för dig. Gör din säng ännu mer bekväm med våra lakan från Chilli!

Hur väljer jag rätt storlek på lakan för min säng?

För att välja rätt storlek på lakan för din säng, mät först din sängs bredd, längd och djup. Använd dessa mått för att jämföra med storlekarna som anges på produktsidorna för de lakan du är intresserad av. Det är viktigt att lakanet passar din sängs storlek för att ge bästa komfort och hållbarhet.

Vilket material är bäst för lakan?

Det bästa materialet för lakan beror på dina personliga preferenser och behov. Bomull är ett populärt material eftersom det är mjukt, andas väl och är lättskött. Linne är ett annat bra alternativ, eftersom det är slitstarkt, naturligt och har temperaturreglerande egenskaper. Mikrofiber och bambu är också populära materialval på grund av deras mjukhet och miljövänliga kvaliteter.

Hur tvättar och torkar jag lakan på bästa sätt?

För att tvätta och torka lakan på bästa sätt, följ alltid tillverkarens tvätt- och skötselinstruktioner på etiketten. Generellt sett kan lakan tvättas i maskin på 40-60 grader Celsius. Använd ett milt tvättmedel och undvik blekmedel. Torka lakanen antingen utomhus, i torktumlare på låg värme eller på ett torkställ inomhus. Stryk eventuellt lakanen på låg värme om det behövs för att få dem släta och snygga.

Kan jag köpa lakan i olika färger och mönster på Chilli?

Ja, på Chilli har vi flera olika färger på lakan. Oftast kommer just lakan i enkla färger såsom vitt, grått eller beige.