categoryTopBlock
Sängkläder

Madrasskydd

30st produkter
Kampanj

Madrasskydd billigt online hos Chilli

Varför ska jag använda ett madrasskydd?

Ett madrasskydd eller överdrag är ett bra komplement till din bäddmadrass, eftersom inte alla madrasser har ett avtagbart fodral som kan tvättas i maskin. Madrasskydd och överdrag tvättar du enkelt i tvättmaskinen, och på så sätt håller du madrassen fräsch en längre tid. Genom att regelbundet tvätta ditt madrasskydd eller överdrag skyddar du även dig själv från kvalster, vilket annars kan ge allergiska reaktioner.

Vilka storlekar finns det på madrasskydd?

Här på Chilli.se hittar du madrasskydd och överdrag i många olika storlekar. Till madrasser som är 200 cm långa erbjuder vi madrasskydd och överdrag från 75 cm till 210 cm i bredd, med många olika varianter mellan. Vi har även madrasskydd som passar mindre madrasser och madrasser som har kvadratisk form.

Vilken sorts madrasskydd ska jag välja?

När du väljer ditt madrasskydd eller överdrag är det bra att först ställa dig själv några frågor. Önskar du ett enkelt skydd som fästs med gummiband runt bäddmadrassens hörn, eller ett fodral du klär in madrassen i? Föredrar du ett skydd i ett slätt bomullstyg, eller vill du ha ett tyg med textur? Har du kanske behov av ett vätsketätt madrasskydd? Oavsett hur dina behov ser ut, hjälper vår kundtjänst dig gärna att hitta rätt madrasskydd.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj