Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder

Sängkappa & kantklädsel

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Snygg kappa till din säng

En sängkappa är en typ av tyg som används för att täcka sängens nedre del, vilket ger sängen en elegant och färdig utseende. Den kan vara tillverkad av olika material, såsom bomull, linne eller satin, och kan vara enfärgad eller ha olika mönster och tryck. Sängkappor finns i olika storlekar för att passa olika sängar och kan enkelt tas av och tvättas för att hålla sängen fräsch och ren. En kantklädsel används för att täcka sängens kanter och ramar. Den är vanligtvis gjord av samma material som sängkappan och kan vara matchande eller kontrasterande i färg och mönster. Kantklädseln ger sängen en mer komplett och sofistikerad look och kan också skydda sängens kanter från damm och smuts. Den kan enkelt tas av och tvättas för att hålla sängen ren och välskött.

Vanliga frågor om Sängkappa & kantklädsel

  • Kan man ha sängkappa på kontinentalsäng?

    Ja, det är möjligt att ha en sängkappa på en kontinentalsäng. En sängkappa kan hjälpa till att ge sängen en mer elegant och färdig utseende samtidigt som den döljer eventuella förvaringsutrymmen under sängen. Det är viktigt att välja en sängkappa som passar storleken och höjden på din kontinentalsäng för bästa passform och utseende.
  • Vad är kantklädsel?

    Kantklädsel är en typ av dekoration eller skydd som används på kanterna av olika föremål. Det kan vara i form av en speciell kantlist eller en färgad eller mönstrad kantremsa som placeras runt kanten på till exempel en möbel, en bok eller ett papper. Kantklädsel kan användas för att ge föremålet en snyggare och mer professionell finish eller för att skydda kanterna från att slitas eller skadas.
  • Varför ska man ha sängkappa?

    Det finns flera skäl till varför man kan välja att ha en sängkappa på sin säng. Här är några av anledningarna: