Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Visar 24 av 39 produkter
12

På Chilli hittar du allt du behöver för att skapa en stilfull och bekväm inredning för ditt hem och uteplats. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa tyger som kan användas till allt från gardiner till möbelöverdrag och utomhustyg. Vi har en mängd olika material att välja mellan, allt från mjuka tyger med naturliga fibrer till slitstarka och lättskötta syntetiska tyger. Med vårt ett trevligt urval av färger, mönster och kvaliteter kan du skapa en unik och personlig inredning som verkligen speglar din stil. Utforska vårt sortiment av tyger idag och skapa en inredning som du kommer att älska i många år framöver!

Vilken typ av tyg passar bäst för utomhustyg?

För utomhustyg rekommenderar vi material som polyester, akryl och PVC-belagda tyger, eftersom de är resistenta mot vatten och solblekning. Våra utomhustyger är också lätta att rengöra och torkar snabbt.

Vilken typ av tyg passar bäst för gardiner?

För gardiner rekommenderar vi material som bomull, linne och sammet. Dessa material ger ett vackert fall och är lätta att hantera vid upphängning. Vi erbjuder även mörkläggande tyger för att hålla rummen mörka och svala på natten.

Vad är skillnaden mellan syntetiska och naturliga tyger?

Naturliga tyger, som bomull och linne, är tillverkade av naturliga fibrer och är oftast mjukare och mer andningsbara. Syntetiska tyger, som polyester och nylon, är tillverkade av kemiskt framställda fibrer och är vanligtvis mer slitstarka och lätta att rengöra. Vilket material som passar bäst beror på dina specifika behov och preferenser.