categoryTopBlock
Utemöbler

Dynor

Upp till30%
34st produkter
Kampanj

Dynor till dina utemöbler kan göra ofantligt mycket. För att fullt ut kunna njuta av din uteplats i sommar så är dynor till utemöblerna nästan ett måste. En stol, bänk, hammock eller soffa blir mycket bekvämare med ett par dynor. Slå dig ner i ditt kompletta möblemang och njut av sommarens stunder, vare sig det rör sig om morgonkaffet på verandan, middagen ute i trädgården eller grillfesten med vännerna. Fullända din stol, bänk eller fåtölj med en sittdyna och få en väsentligt skönare sommar. 

Komplettera med en sittdyna!

På Chilli hittar du mängder av olika dynor till exempelvis rottinggrupper och dynor till loungegrupp. Oavsett vilken utemöbel som du letar efter dynor till så är chanserna stora att du hittar dem här. Dynor till stolar, hammockar och bänkar... Vi har det mesta i dyn-väg, och du kan välja mellan många olika utföranden, stilar och storlekar. En del dynor är enfärgade, andra dynor är mönstrade. På Chilli finns det dynor till utemöbler för alla smaker och behov. Dynor skapar inte bara skönare sittplatser utan ger även ett personligt och ombonat intryck. Köp dynor till dina utemöbler och du kommer att kunna njuta av sommaren ute i din trädgård, på din altan eller balkong som aldrig förr.

När du handlar på Chilli kan du alltid räkna med att hitta prisvärda möbler och prylar till hemmet och uteplatsen. Vi är glada att du har valt att handla hos oss och vill därför bjuda på fri frakt och 365 dagars köp, så att vi alla kan vara säkra på att du blir nöjd med ditt köp.  

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj