Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Dynor till trädgårdsmöbler

812 st produkter
Visar 24 av 812 produkter
1
...
34

Dynor till dina utemöbler kan göra ofantligt mycket. För att fullt ut kunna njuta av din uteplats i sommar så är dynor till utemöblerna nästan ett måste. En stol, bänk, hammock eller soffa blir mycket bekvämare med ett par dynor. Slå dig ner i ditt kompletta möblemang och njut av sommarens stunder, vare sig det rör sig om morgonkaffet på verandan, middagen ute i trädgården eller grillfesten med vännerna. Fullända din stol, bänk eller fåtölj med en sittdyna och få en väsentligt skönare sommar. 

Komplettera med en sittdyna!

På Chilli hittar du mängder av olika dynor till exempelvis rottinggrupper och dynor till loungegrupp. Oavsett vilken utemöbel som du letar efter dynor till så är chanserna stora att du hittar dem här. Dynor till stolar, hammockar och bänkar... Vi har det mesta i dyn-väg, och du kan välja mellan många olika utföranden, stilar och storlekar. En del dynor är enfärgade, andra dynor är mönstrade. På Chilli finns det dynor till utemöbler för alla smaker och behov. Dynor skapar inte bara skönare sittplatser utan ger även ett personligt och ombonat intryck. Köp dynor till dina utemöbler och du kommer att kunna njuta av sommaren ute i din trädgård, på din altan eller balkong som aldrig förr.

När du handlar på Chilli kan du alltid räkna med att hitta prisvärda möbler och prylar till hemmet och uteplatsen. Vi är glada att du har valt att handla hos oss och vill att du ska vara så nöjd med ditt köp som möjligt. Därför erbjuder vi alltid smidiga leveranser och 365 dagars köp, så att du kan känns dig säker på att du blir nöjd med ditt köp.