Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 13 av 13 produkter

Ge din trädgård liv och en personlig prägel med trädgårdsfigurer och trädgårdsprydnad från Chilli. Dekorera din trädgård, balkong eller uteplats med trädgårdsstatyer i form av djur,trädgårdstroll eller varför inte ett fint fågelbad eller holk. Spana in vårt sortiment och hitta trädgårdsprydnad och trädgårdsfigurer billigt online.

  • Vad ska jag tänka på när jag köper trädgårdsfigurer & trädgårdsprydnad?

    Precis som när du inreder ditt hem behöver du bestämma vilken stil och känsla som du vill att din trädgård ger. En kitchig trädgårdstomte kan ge din uteplats ett lekfullt intryck medan ett fågelbad eller ett solur istället kan ge en elegant prägel. Om du är en djurvän kan du slå till på en fladdermusholk, fågelholk eller ett bihotell. Var inte rädd för att vara kreativ när du dekorerar din trädgård.
  • Hur många trädgårdsfigurer bör jag ha?

    När du ska inreda din trädgård är det bara fantasin som sätter gränser. Fundera på placeringen, vilket material din trädgårdsprydnad ska ha och vilken känsla den ska ge. I en liten trädgård kan du välja flera mindre trädgårdsfigurer medan en större trädgård kan pyntas med stora trädgårdsfigurer som får ta plats. Det blir oftast snyggast att dekorera med flera trädgårdsstatyer i olika storlekar. Du kan satsa på en och samma stil eller se din trädgård som olika rum och dekorera med olika slags figurer. Ett tips för att få till ett snyggt helhetsintryck är att även placera trädgårdsprydnad på din altan eller trapp.
  • Kan jag skrämma bort fåglar med trädgårdsfigurer?

    Hinner du inte smaka på de egenodlade jordgubbarna eller godsakerna i grönsakslandet innan fåglarna varit där och ätit? Hos oss på Chilli hittar du ett sortiment av trädgårdsfigurer och trädgårdsprydnad i form av fåglar. Dessa kan du dekorera och inreda din trädgård med samtidigt som de kan hjälpa till att skrämma bort både fåglar och gnagare.