Art Link

67Produkter

Art Link – stilfull interiör sedan 1983

Art Link är ett av Norra Europas största företag inom försäljning av bildramar. Företaget har vuxit fram från Art Link Group vars föregångare Alu Rammer grundades 1983 i Lillehammer, Norge. Deras huvudsakliga verksamhet är grossistförsäljning av bildramar, speglar och inramade bilder.

Art Links mission är att göra konst tillgänglig för alla och inspirera till skapande av nya tidlösa konstverk genom sina unika produkter och design. Deras professionella produktutveckling betraktar interiören som en helhet, för vilken de kan utveckla sina produkter utgående från funktion, estetik och kundernas behov.

Populära filter:

Art Link – stilfulla produkter med fokus på rättvisa

Art Link agerar ansvarsfullt med de resurser som ingår i deras produktions- och marknadsföringsprocesser genom att fokusera på miljövänligt materialval och sparsam förbrukning, användning av ekologiska och returmaterial och minimerat materialsvinn i produktion och emballering.

Art Links utbud hos Chilli

Hos Chilli hittar du ett noga utvalt sortiment av stilfulla, trendiga och prisvärda produkter från Artlink. Välj mellan följande väggdekorationer:

  • Canvastavlor i olika mönster, storlek och färg
  • Väggklockor
  • Bildramar
  • Vägghyllor

Vi på Chilli förstår vikten av detaljer för att sätta sin personliga prägel på ett hem. Just därför har vi valt ut stilfulla väggdekorationer och inredningsdetaljer från Art Link så att du ska kunna skapa ditt drömhem!

Filter
Kategori
Färg
Serie
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar