Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Bathlife – skapa ditt drömbadrum

41 st produkter

Bathlife levererar allt som du behöver för ett komplett badrum till överkomliga priser. Välj mellan badkar, duschar, duschkabiner och badrumsmöbler. Bathlife erbjuder kvalitativa produkter som utvecklats med miljö i åtanke hela vägen från ritbordet till badrummet.

 

Kvalitet, miljö och hållbarhet

Bathlife erbjuder snygga och funktionella badrumsmöbler. De strävar alltid efter att leverera kvalitativa produkter med etik och miljö i fokus. De kvalitativa produkterna utvecklas med miljö i åtanke från start till slut. Det görs med hjälp av svenska medarbetare i både Europa och Asien.

 

Badrumsmöbler för dig och dina behov

Samtliga produkter från Bathlife är certifierade enligt miljömärkningar som CE, RoHS och FSC. Välj bland följande produkter:

Badkar och massagebadkar

  • Alla karen är tillverkade av högsta kvalitet och är förstärkta med glasfiber som bidrar med extra stabilitet. De levereras kompletta, med bland annat bottenventil, avloppsslang och ställbara fötter. Investera i ett klassiskt badkar och njut varje dag – året om. Välj mellan olika modeller som passar dig, din stil och uppfyller dina behov.

Duschar och duschkabiner

  • De prisvärda duscharna och duschkabinerna är producerade i härdat glas som kombineras med profiler i aluminium. Du kan garanterat hitta något som passar dig och ditt badrum i det breda sortimentet.

 

Inred badrummet med de fantastiska och välarbetade produkterna. På bara några få klick blir de dina – välkommen till Chilli.

Visar 24 av 41 produkter
12