BePureHome

336Produkter

BePureHome - the style that suits you

Hemmet är din borg, din trygghet och där du hämtar kraft och inspiration. Det är viktigt att ditt hem speglar dig och möter dina behov. Möblerna från BePureHome är personliga, jordnära och genom ett stort utbud av olika former, material och färger kan du skapa dig din egen stil.

Populära filter:

Känslan i inredningen är allt

Jordnära, mogna färger i dämpade toner skapar en ombonad känsla av trygghet och grundar din inredning på ett harmoniskt sätt. Utbudet som vi på Chilli har plockat fram från BePureHome har ett vackert formspråk som gifter sig väl med våra nordiska hem.

Låt hemmet inspirera dig

Tänk dig att ditt hem är en tom canvas och du är målaren. Fatta tag om penseln och skapa ditt eget personliga konstverk. Genom att kombinera möbler med olika ytor och vågade material skapar du din egna inredningsstil. Inom BePureHome 's produkter finns inom ett brett designspektra. Likaväl som du hittar möbler i rejäla, rustika och robusta utförande så finns stilrena, eleganta och moderna möbler att välja mellan. Därtill kan du frossa i vackra tyger, färger och former inom kategorin interiör. Vi har valt ut de allra bästa produkterna hos BePureHome i form av mattor, kuddar och andra vackra inredningsdetaljer som sätter tonen för ditt hem. Med ett utbud av BOHO-style, lantlig charm och modern elegans är vi säkra på att BePureHome har något att erbjuda för alla - vilka blir dina favoriter?

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Färg
Antal sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Stil
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar