BePureHome

369Produkter

BePureHome - rustika möbler i en modern tappning

Möbler från BePureHome är ett självklart val för den stilsäkra och inredningsintresserade. Med möbler i härliga färger och former kan du inreda hemmet till en harmonisk oas. Välj mellan möbler för alla rum och låt dig inspireras av en mer vågad design.

Populära filter:
Sortera på

Hemmet är din harmoniska oas

Jordnära färger i dämpade toner skapar en ombonad och harmonisk känsla i ditt hem. I sortimentet från BePureHome finner du just detta, möbler i härligt mustiga nyanser och med ett formspråk som verkligen ger ett intryck av lugn.


BePureHome - möbler för en personlig inredning

Genom att kombinera möbler i olika material, färger och former skapar du din egna personliga inredningsstil. I sortimentet från BePureHome finner du en bredd både vad gäller typ av möbler och design. Likaväl som du hittar möbler i rustik och robust stil, hittar du även mer eleganta och moderna möbler. Här kan du även frossa i vackra mönster, färger och metaller som till exempel vackra kuddar, sköna mattor och stilfulla inredningsdetaljer. Vi är säkra på att BePureHome har något att erbjuda för alla - vilka produkter blir dina favoriter?

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Färg
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Antal sittplatser
Stil
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar