BePureHome

Visar 301 st stilsäkra produkter

BePureHome - rustika möbler i en modern tappning

Möbler från BePureHome är ett självklart val för den stilsäkra och inredningsintresserade. Med möbler i härliga färger och former kan du inreda hemmet till en harmonisk oas. Välj mellan möbler för alla rum och låt dig inspireras av en mer vågad design.

Hemmet är din harmoniska oas

Jordnära färger i dämpade toner skapar en ombonad och harmonisk känsla i ditt hem. I sortimentet från BePureHome finner du just detta, möbler i härligt mustiga nyanser och med ett formspråk som verkligen ger ett intryck av lugn.


BePureHome - möbler för en personlig inredning

Genom att kombinera möbler i olika material, färger och former skapar du din egna personliga inredningsstil. I sortimentet från BePureHome finner du en bredd både vad gäller typ av möbler och design. Likaväl som du hittar möbler i rustik och robust stil, hittar du även mer eleganta och moderna möbler. Här kan du även frossa i vackra mönster, färger och metaller som till exempel vackra kuddar, sköna mattor och stilfulla inredningsdetaljer. Vi är säkra på att BePureHome har något att erbjuda för alla - vilka produkter blir dina favoriter?

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar