BePureHome

514Produkter

BePureHome - rustika möbler i en modern tappning

Möbler från BePureHome är ett självklart val för den stilsäkra och inredningsintresserade. Med möbler i härliga färger och former kan du inreda hemmet till en harmonisk oas. Välj mellan möbler för alla rum och låt dig inspireras av en mer vågad design.

Våra bästa deals
Populära filter:
Sortera på

Hemmet är din harmoniska oas

Jordnära färger i dämpade toner skapar en ombonad och harmonisk känsla i ditt hem. I sortimentet från BePureHome finner du just detta, möbler i härligt mustiga nyanser och med ett formspråk som verkligen ger ett intryck av lugn.


BePureHome - möbler för en personlig inredning

Genom att kombinera möbler i olika material, färger och former skapar du din egna personliga inredningsstil. I sortimentet från BePureHome finner du en bredd både vad gäller typ av möbler och design. Likaväl som du hittar möbler i rustik och robust stil, hittar du även mer eleganta och moderna möbler. Här kan du även frossa i vackra mönster, färger och metaller som till exempel vackra kuddar, sköna mattor och stilfulla inredningsdetaljer. Vi är säkra på att BePureHome har något att erbjuda för alla - vilka produkter blir dina favoriter?

Filter
Sortera på Populärast
Kategori
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa deals
Stil
Serie
Sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Leverans inom 2-6 vardagar