Bloomington

499Produkter

Bloomington – New England möter fransk lantstil

Om du sammanför den saltstänkta skärgården med den romantiska franska landsbygden, får du stilsäkra Bloomington. Ett varumärke vars vision är att skapa möbler som skänker hemtrevnad och charm till hela hemmet. Stilmässigt påminner Bloomington mycket om den populära New England-stilen som bland annat kännetecknas av vitlackade möbler, klassiska inredningsdetaljer och ljusa rustika textilier som för tankarna till havet och öppna landskap. Bloomington-stilen är enkel att kombinera med olika material och kompletterar därmed de flesta inredningsstilar. Varumärkets koncept är baserat på känsla och kvalitet vilket resulterar i vackra, men också praktiska möbler som tillför en harmonisk och avslappnad atmosfär till hemmet.

Populära filter:

Populära möbler från Bloomington hos Chilli

Inspireras av de stilrena möblerna från Bloomington! En av de mest populära möblerna från Bloomington i vårt sortiment är tidlösa Howardsoffan. Kombinera flera olika modeller och storlekar i en vacker soffgrupp eller låt en enda bli hemmets höjdpunkt. Oavsett vad du väljer så kan du vara säker på att du kan koppla av med stil!Howardsoffor från Bloomington

Den klassiska Howard-soffan är ett självklart val för det moderna hemmet. Välj mellan enskilda Howardsoffor eller kompletta soffgrupper i olika former. Välj mellan ljuvliga färger som:


  • - Grå
  • - Svart
  • - Beige
  • - Blå
  • - Olivgrön
  • - Brun

Stolar i modern design from Bloomintgon


Komplettera många rum i ditt hem med en trendig stol. I vårt sortiment av Bloomington hittar du moderna stolar med vackra detaljer som kan användas som inredningsdetalj eller som kan komplettera ditt matbord på ett stilfullt sätt.


Matgrupper och bord

Hos Bloomington hittar du även prisvärda matbord, matgrupper, soffbord med eller utan förvaring och sidobord. Fullända ditt hem med möbler och inredning från Bloomington!


Beställ Bloomington online från Chilli

Gör ett tryggt och smidigt köp på bara några få klick och beställ dina nya favoriter från Bloomington hos Chilli. Alltid snabba leveranser – fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filter
Kategori
Funktion
Typ
Antal stolar
Mått (BxHxD) mm
Bäddmått
Utseende
Färg
Serie
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Antal sittplatser
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Stil
Form
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Mått (ØxH) mm
Leverans inom 2-6 vardagar