Bloomington

Bloomington – New England möter fransk lantstil

Om du sammanför den saltstänkta skärgården med den romantiska franska landsbygden, får du stilsäkra Bloomington. Ett varumärke vars vision är att skapa möbler som skänker hemtrevnad och charm till hela hemmet. Stilmässigt påminner Bloomington mycket om den populära New England-stilen som bland annat kännetecknas av vitlackade möbler, klassiska inredningsdetaljer och ljusa rustika textilier som för tankarna till havet och öppna landskap. Bloomington-stilen är enkel att kombinera med olika material och kompletterar därmed de flesta inredningsstilar. Varumärkets koncept är baserat på känsla och kvalitet vilket resulterar i vackra, men också praktiska möbler som tillför en harmonisk och avslappnad atmosfär till hemmet.

-17%

Matgrupp Siri Vit

6 st Aase Stol
Lagervara
Fri frakt
4 995 kr
Rek. pris: 5 995 kr
Du sparar: 1 000 kr
Kampanj
Endast ett fåtal kvar i lager!

Bloomintongs populäraste möbler hos Chilli

Inspireras av de stilrena möblerna från Bloomington och avnjut många avkopplande stunder i deras bland annat trendiga och moderna soffor. Kombinera flera eller låt en enda bli hemmets höjdpunkt.

Howardsoffor från Bloomington

Den klassiska Howard-soffan är ett självklart val för de flesta hemmen att pryda. Välj mellan enskilda Howard-soffor eller kompletta soffgrupper i olika former. Välj mellan ljuvliga färger som:

 • Grå
 • Svart
 • Beige
 • Blå
 • Olivgrön
 • Brun
 • Komplettera många rum i ditt hem med en stol. Moderna stolar med vackra detaljer som kan användas som inredningsdetalj eller som kan komplettera ditt matbord på ett stämningsfullt sätt. Välj mellan många prisvärda matbord, matgrupper, soffbord med eller utan förvaring eller ett sidobord.

  Beställ Bloomington online från Chilli

  Gör ett tryggt och smidigt köp på bara några få klick och beställ dina nya favoriter från Bloomington hos Chilli. Alltid snabba leveranser – fri frakt och 365 dagars öppet köp!