Borås Cotton

Visar 77 st stilsäkra produkter

Borås Cotton – 100 år på nacken

Borås Cotton är det äldsta textila varumärket som i 100 år etablerat sig i den svenska formgivningen. Det började tidigt 1980-tal och har sedan länge arbetat med mönstrade och inspirerande bomullstyger. Tidlös design med uttrycksfulla material som kombineras med tidiga klassiker och 2000-talets varsamma formspråk. Borås Cotton erbjuder ett förfinat sortiment av olika textilier med fokus på enstaka, men många, inspirerande delar i ditt hem. Textilier som med sina lekfulla motiv och stilkonst uppfyller dina krav och behov.

Välj rätt material till dina påslakan med Borås Cotton

Borås Cotton erbjuder vackra och sköna sängkläder i en mängd olika material, bland annat bomull och linne.


Sängkläder i bomull


Hos Chili hittar du sängkläderna från Borås Cotton tillverkade i mjuk och behaglig bomullssatin som bidrar till många nätters god sömn för dig. Bomull är ett material som har stor tvättålighet, god styrka och dämpar värmen om det blir varmt. Det anses också vara lyxigt med tanke på den höga kvaliteten och eftersom dess fibrer är längre än andra sorters material.


Sängkläder i linne


Ett vackert material som för tankarna till känslan av att sova i en exklusiv hotellsäng. Det är ett mjukt och behagligt material som skänker dig många nätters god sömn! Att ha sängkläder i ett material av hög kvalitet är viktigt och bidrar helt enkelt till en bättre sovupplevelse, varje natt! Att de dessutom har ett ljuvligt utseende är bara ännu en fördel. Linne är också ett material som minskar kroppsvärme eftersom det absorberar fukt väl och är därför ett utmärkt material för sängkläder.


Beställ dina sängkläder från Borås Cotton från Chilli redan idag – alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar