Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Borås Cotton – 100 år på nacken

22 st produkter

Borås Cotton är det äldsta textila varumärket som i 100 år etablerat sig i den svenska formgivningen. Det började tidigt 1980-tal och har sedan länge arbetat med mönstrade och inspirerande bomullstyger. Tidlös design med uttrycksfulla material som kombineras med tidiga klassiker och 2000-talets varsamma formspråk. Borås Cotton erbjuder ett förfinat sortiment av olika textilier med fokus på enstaka, men många, inspirerande delar i ditt hem. Textilier som med sina lekfulla motiv och stilkonst uppfyller dina krav och behov.

 

Välj rätt material till dina påslakan med Borås Cotton

Borås Cotton erbjuder vackra och sköna sängkläder i en mängd olika material, bland annat bomull och linne.

 

Sängkläder i bomull

Hos Chili hittar du sängkläderna från Borås Cotton tillverkade i mjuk och behaglig bomullssatin som bidrar till många nätters god sömn för dig. Bomull är ett material som har stor tvättålighet, god styrka och dämpar värmen om det blir varmt. Det anses också vara lyxigt med tanke på den höga kvaliteten och eftersom dess fibrer är längre än andra sorters material.

 

Sängkläder i linne

Ett vackert material som för tankarna till känslan av att sova i en exklusiv hotellsäng. Det är ett mjukt och behagligt material som skänker dig många nätters god sömn! Att ha sängkläder i ett material av hög kvalitet är viktigt och bidrar helt enkelt till en bättre sovupplevelse, varje natt! Att de dessutom har ett ljuvligt utseende är bara ännu en fördel. Linne är också ett material som minskar kroppsvärme eftersom det absorberar fukt väl och är därför ett utmärkt material för sängkläder.

 

Beställ dina sängkläder från Borås Cotton från Chilli redan idag – alltid snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Visar 22 av 22 produkter