D-Sign

Visar 205 st stilsäkra produkter

D-Sign - högkvalitativa mattor för det skandinaviska hemmet

I det breda mattsortimentet från D-Sign hittar du mattor i såväl neutrala färger som färgstarka med härliga mönster. Mattornas höga kvalitet och materialval gör dem såväl lätta att underhålla som slitstarka och tåliga.

Kampanj

Neutral eller färgstark matta - du bestämmer!

Varumärket D-Sign erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa maskinvävda mattor för det skandinaviska hemmet. I sortimentet från D-Sign hittar du mattor för hemmets alla rum. Mattornas slitstarka material gör dem lätta att rengöra samt gör att de passar utmärkt på de platser i hemmet som behöver just en tålig matta, som till exempel i köket eller hallen.


Mattorna från D-Sign förekommer i en mängd olika färger, storlekar och modeller. Oavsett om du letar efter en matta i en neutral färgskala, eller en färgstark matta med härligt mönster finner du det i sortimentet från D-Sign. Med en matta från D-Sign blir det lekande lätt att förnya hemmets alla rum!


Mattor med stor detaljrikedom, vackra färger och hög tålighet

Mattorna från D-Sign maskinvävs i moderna fabriker i Turkiet. Materialet som används är polypropen, ett miljövänligt konstfiber som är ett vanligt material för just maskinknutna mattor på grund av sina många positiva egenskaper. Till exempel är polypropen ett material som inte luddar, är lätt att städa och hålla rent, är allergivänligt samt mycket prisvärt. Polypropen ger även mattorna ett finare utseende då det ger en stor detaljrikedom, framhäver färgerna samt har en hög tålighet och slitstyrka - så att du kan njuta av din matta så länge som möjligt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj