De Noord

De Noord – exklusiva utemöbler för det stilmedvetna hemmet

De Noord är ett varumärke som tillverkar omåttligt populära utemöbler. Deras vision är, och har alltid varit, att erbjuda ett brett sortiment av hållbara möbler för avkoppling och umgänge på uteplatsen. dDe Noord tillverkar bland annat utemöbler med flyttbara moduler, en modern lösning som blivit mycket efterfrågad de senaste åren. Varumärket har kommit att förknippas med exklusiva utemöbler av hög kvalitet men till ett överkomligt pris. De Noord är det självklara valet för en lika stilsäker som funktionell uteplats. Din uteplats förtjänar att inredas minst lika snyggt som resten av ditt hem. Då är utemöbler från De Noord ett självklart val!

De Noord – tåliga utemöbler av hög kvalitet

De flesta av De Noords produkter är tillverkade i de tåliga och slitstarka materialen konstrotting och Aintwood. Materialen har hög beständighet, lämpar sig väl för utomhusmiljöer och är nästintill underhållsfria – en stor anledning till varför möblerna blivit så eftertraktade. Dessa utemöbler klarar att stå utomhus hela året vilket också gör De Noords produkter till ett självklart val för många. För vem har sagt att utemöbler inte kan vara lika snygga och stilsäkra som tåliga och funktionella? Du kan känna dig trygg med att du gör ett bra val när du köper utemöbler från De Noord hos oss på Chilli – tidlösa utemöbler som du har glädje av i många år framöver!

Inred uteplatsen stilsäkert med utemöbler från De Noord

Uterummet, uteplatsen eller altanen är sommarhalvårets kanske viktigaste del av hemmet! Här njuter vi av sköna stunder i solen, härliga middagar med vänner och familj och av ljumma, långa sommarnätter när de är som bäst. Ditt uterum blir nästan som ett extra vardagsrum under sommarhalvåret – så se till att inreda det lika trivsamt som resten av ditt hem! Pimpa loungegruppen med stilfulla plädar och filtar som skapar mysfaktor och inred gärna med ljuslyktor och växter i utekrukor för att skapa din alldeles egna tropiska oas. Hos Chilli hittar du mängder av inredningsdetaljer som fulländar din uteplats i kombination med dina utemöbler från De Noord.

Populära serier från De Noord på Chilli:

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av 100-tals populära utemöbler från De Noord. Vi har med omsorg valt ut våra absoluta favoriter för att du ska kunna skapa en tidlös och stilsäker uteplats som du kan njuta av under många år framöver. Hos oss hittar du självklart de mest populära serierna från De Noord:

  • Marcus. En serie stilsäkra och väldesignade utemöbler i konstrotting i olika färger. Här hittar du loungegrupper, fåtöljer, matgrupper och sidobord för utomhusbruk.
  • Florens. En serie bestående av exklusiva och praktiska solsängar och solbäddar. Med en Florens solbädd eller solsäng i trädgården är din sommar fulländad!
  • Oliver. En trendig serie utemöbler med fokus på design och kvalitet som har det där lilla extra. Vem har sagt att dina utemöbler inte kan vara lika väldesignade och stilfulla som dina inomhusmöbler? Oliver är serien för dig som värdesätter utemöbler med genomtänka detaljer i snygga material som teak och båtrep. I serien Oliver från De Noord hittar du matgrupper, loungerupper, utebord och utestolar och mängder av andra utemöbler för din uteplats.

Klicka hem dina favoriter från De Noord redan idag med fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öppet köp. En trendig uteplats är bara några musklick bort! Välkommen till Chilli.se – mycket stil för pengarna.