Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

EGLO - kvalitetsbelysning till ditt hem

2 st produkter

Varumärket EGLO tillhandahåller funktionell och formstark belysning till ditt hem. I EGLO’s sortiment hittar du lampor för hemmets alla rum. Välj bland över 1000 smakfulla lampor och inred hemmet med EGLO redan idag.

 

Stark belysningsdesign i över 50 år

EGLO är idag en av världens ledande leverantörer av belysningslösningar för hemmet, men resan började för länge sedan. Redan år 1969 startades företaget av Ludwig Obwieser då han lanserade EGLO Leuchten och året därpå öppnades den första egna fabriken i Österrike. Det var under 1980-talet som EGLO på riktigt expanderade och hade då etablerat sig som en av Europas ledande armaturtillverkare.

 

Inspirationen flödar

EGLO drivs av att vara en trendsättare på marknaden, och med sin ledande roll är det just vad detta varumärket är. I framtagningen av nya produkter söker EGLO sin inspiration utifrån, från sina kunder runt om i världen, och tillsammans med välkända designers går processen från idéer till verkliga produkter.

 

Kvalitet och miljövänlighet är extra viktigt

För EGLO är kvaliteten på deras produkter och tjänster extra viktigt. Med en omsorgsfull bevakning av hela arbetsprocessen samt med utbildad och kompetent personal, system för kvalitetssäkring samt pålitliga partnerskap kan de garantera den höga kvaliteterna i såväl produkter som tjänster. Även miljön är viktigt för EGLO. Genom att bland annat enbart använda sig av återvinningsbara och miljövänliga förpackningar samt genom att hålla nere transportsträckorna med lager runt om i världen är de med och värnar om miljön.

Visar 2 av 2 produkter