Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Fritab – ledande i Sverige på dynor för utemöbler

237 st produkter

Fritab har Sveriges största sortiment av behagliga och prisvärda dynor till dina trädgårdsmöbler med hög komfort och av bästa kvalitet. Fritab är ett av Sveriges ledande företag med ett brett utbud av dynor i moderiktig design. I Fritabs sortiment hittar du dynor och parasoller som passar alla inredningsstilar. Ge dina utemöbler ett lyft med dynor från Fritab som funnits i branschen i över 40 år.

 

Köp dina Fritab-dynor Chilli

Fritab erbjuder dynor i olika storlekar och snygga färger för dig att pryda dina utemöbler med. Tillsätt en färgklick på din uteplats i samband med en stilren och prisvärd dyna. Det är ett enkelt sätt att öka sittkomforten på dina utemöbler ytterligare, men även att ge din uteplats ett mer trivsamt och personligt intryck.

De populäraste produkterna från Fritab hos oss på Chilli är bland annat hammockdynor och däckstolsdynor. Hammockdynorna är slitstarka, täcker hela sittytan och lyfter din hammock på ett stilfullt sätt som bidrar till en behagligare och trevligare upplevelse av din uteplats! Njut av sommaren!

 

Utemöbler från Fritab hos Chilli

Fritab erbjuder mer än bara stilrena dynor för dig att smycka dina utemöbler med. Om du är ute efter förslagsvis ett hammocktak eller en solstol så finns det garanterat något som faller dig i smaken. Förläng sommaren och gör din uteplats till sommarens bästa plats att hänga på varje dag – med smakfulla och kvalitativa utemöbler för din uteplats!

Beställ dina utemöbler från Fritab hos Chilli redan idag – snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Visar 24 av 237 produkter
1
...
10