KWA

Visar 6 st stilsäkra produkter

Stilsäkra utemöbler från KWA

KWA har spelat en viktig roll i den europeiska trädgårdsmöbeltraditionen sedan 1946 och erbjuder klassiska och tidlösa trädgårdsmöbler av hög kvalitet som fulländar uteplats. Utemöbler från KWA är lätta att matcha och passar både det moderna och traditionella hemmet, tack vare sin tidlösa design. Oavsett om du har en liten eller stor uteplats eller trädgård så passar de funktionella och komfortabla utemöblerna från KWA utmärkt. För dig som strävar efter hög kvalitet, design och funktionalitet är trädgårdsmöbler från KWA ett givet val.

Kampanj

KWA – det naturliga valet för utemöbler


Kvalitet är grundläggande för KWA och i praktiken handlar det om att tillverka prisvärda utemöbler utan att tumma på kvaliteten. Utemöblerna är tillverkade i trä och finns i olika färger som:

  • Vit
  • Grå
  • Brun
  • Svart

KWA använder virke från välskötta skogar i alla sina utemöbler. Virket är senvuxen furu som kommer från norra Sverige där träden, på grund av klimatet, växer långsamt. Det leder till att de blir mer tätvuxna och galant som rå möbelvara.

Varumärket värnar om miljön och är mycket kvalitetsmedvetna i bland annat tillverkningsprocessen. Utemöblerna tillverkas i moderna fabriker där det säkerställs en jämn och hög kvalitet. Allt från kapsågning till färdig leverans av produkt.


Beställ utemöbler från KWA hos Chilli

Förhöj intrycket på din uteplats, oavsett om det är en altan, trädgård eller balkong, genom att utemöbler från KWA. Välj mellan klassiska utemöbler och kombinera med din inredningsstil. Är du ute efter ett fräscht utebord, en rymlig matgrupp, prisvärda caféstolar, en hammock eller en utesoffa? Oavsett vad du söker, så finns det garanterat utemöbler som faller dig i smaken från KWA. Fräscha upp uteplatsen med snygga utemöbler och låt den bli höjdpunkten för härliga stunder hela sommaren lång.


Beställ online redan idag – fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj