KWA

KWA

KWA har en stor roll i den europeiska trädgårdsmöbeltraditionen och har sedan 1946 erbjudit trädgårdsmöbler för dig att komplettera din uteplats med. De är lätta att matcha och kombineras enkelt med nya trender och det moderna hemmet, trots att de förhåller sig till det traditionella. Oavsett om du har en liten eller stor yta att täcka fungerar KWA:s funktionella och komfortabla utemöbler alldeles utmärkt för dig och din uteplats. För dig som strävar efter hög kvalitet, design och funktionalitet är KWA ett givet val.

-41%
Lagervara
Fri frakt
1 995 kr
Rek. pris: 3 395 kr
Du sparar: 1 400 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

KWA – det naturliga valet för utemöbler

Kvalitet är grundläggande för KWA och i praktiken handlar det om att inte kompromissa. Utemöblerna är tillverkade i trä och finns i olika färger som:

 • Vit
 • Grå
 • Brun
 • Svart
 • KWA använder virke från välskötta skogar i alla sina utemöbler. Virket är senvuxen furu som kommer från norra Sverige där träden, på grund av klimatet, växer långsamt. Det leder till att de blir mer tätvuxna och galant som rå möbelvara.

  Varumärket värnar om miljön och är mycket kvalitetsmedvetna i bland annat tillverkningsprocessen. Utemöblerna tillverkas i moderna fabriker där det säkerställs en jämn och hög kvalitet. Allt från kapsågning till färdig leverans av produkt.

  Beställ KWA-utemöbler från Chilli

  Förhöj intrycket på din uteplats, oavsett om det är en altan, trädgård eller balkong, genom att välja det naturliga valet – utemöbler från KWA. Välj mellan klassiska utemöbler och kombinera med din inredningsstil. Är du ute efter ett fräscht utebord, en rymlig matgrupp, prisvärda caféstolar, en hammock eller en utesoffa finns det garanterat en som faller dig i smaken. Fräscha upp uteplatsen genom rätt utemöbler och låt den skina hela sommaren lång.

  Beställ online redan idag – fri frakt och 365 dagars öppet köp!