Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Leather Master - förläng livslängden på dina möbler

11 st produkter

Leather Master tillverkar och säljer produkter för professionell material- och möbelvård. Med känsla och sinne för noggrant utvalda möbelvårdsprodukter ser dina möbler alltid ut som nya. Deras expertis sträcker sig över alla typer av läder, textil och trä. I sortimentet finns ett hundratal produkter för rengöring, skötsel och reparation. Leather Master finns i hela Skandinavien följt av England, Island och Ryssland. Produkterna rekommenderas av ledande garverier, möbeltillverkare och biltillverkare runt om i Europa och är ett populärt varumärke hos oss.

Leather Master har rengöringsprodukter för bland annat textil, trä, läder, sängar, fordon och utemöbler. För att dina möbler ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du med jämna mellanrum ger dem lite kärlek och tar hand om dem. Leather Master är det perfekta valet för att hålla dina möbler fina i många år framöver!

 

Leather Protection Cream-kit – allt i ett!

För att underlätta din vardag ytterligare är Leather Protection Cream-kit ett bra val. Cream-kitet består av två rengöringsprodukter samt en tvätthandduk och en tvättsvamp som underlättar rengöringen av dina möbler. Med det här kompletta kitet från Leather Master har du allt du behöver för att hålla dina möbler rena och fina! Produkterna ökar slitstyrkan, tåligheten mot fläckar om de skulle uppstå och bibehåller lädret mjukt och smidigt. Det är rekommenderat att användas 2-4 gånger om året. Det ska vara enkelt att sköta om sina möbler!

 

Välj själv om du vill köpa separata rengöringsmedel till dina inom- eller utomhusmöbler eller om du vill ha ett komplett kit som innehåller alla tillbehör som du behöver för att dina möbler ska skina år efter år! Köp rengöringsprodukter från Leather Master hos oss på Chilli redan idag – alltid snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Visar 11 av 11 produkter