Manor House

366Produkter

Manor House – anor från renässansens tid

Tänk dig att din familj och dina vänner skulle samlas vid ett runt, rustikt bord. Doften av en gryta på spisen, värmen av den knäckande elden i eldstaden. En känsla av den engelska landsbygden under det senaste århundradet. När Manor House började år 2008, var den huvudsakliga idén att tillverka möbler av högkvalitativa material. All inspiration är hämtad från den traditionella gamla lantstilen, med karakteristiska möbler från renässansens tid.

Populära filter:

Manor House-möbler hos Chilli

Manor House tror starkt på den solida traditionen för hantverk och utmärker sig främst genom de noggrant utvalda små detaljerna med stor betydelse. Vintage-inspirerade möbler gör att varje hantverk skiljer sig från varandra och gör varenda en unik. Med möbler som bidrar med charm, karaktär och värme till ditt hem och har Manor House blivit ett omtyckt varumärke hos oss.

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt göra ditt hem fullständigt med möbler från Manor House. Täck många ytor i ditt hem, stora som små, och förgyll dina rum med sofistikerade möbler som, bortsett från sin vintage-vibe, skapar en rå och lyxig känsla.


En av våra mest populära produkter från Manor House är lädersoffor i olika kulörer som garanterat lyfter rummet du väljer att placera dem i. Materialet är lika snyggt som det är fördelaktigt eftersom det är lätt att rengöra om exempelvis spill skulle uppstå. En tilltalande möbel som snabbt blir höjdpunkten i ditt vardagsrum!


Fler populära möbler från Manor House från Chilli är bland annat:

Matgrupper

Hos

Manor House hittar du matgrupper som innehåller runda, kvadratiska eller rektangulära bord i kombination med vackra stolar. Ett perfekt alternativ för dig som vill spara tid och investera i en matgrupp utvald för dig och dina behov!


Stolar


Det finns olika sorters stolar som kan skapa en uttrycksfull känsla i ditt hem. Välj mellan bland matstolar, fåtöljer eller barstolar.


Smycka ditt hem med nya favoriter från Manor House och beställ dem online redan idag hos Chilli – alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filter
Kategori
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Mått (ØxH) mm
Form
Stil
Funktion
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Antal sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Antal stolar
Typ
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar