Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Stenexpo – bord, stolar, soffbord och matgrupper för alla hem

8 st produkter

I över 30 års tid har Stenexpo tillverkat tidlösa och stilsäkra matgrupper, bord, stolar, soffbord och matgrupper som pryder stilmedvetna hem över hela skandinavien. Stenexpos motto är att tillverka möbler som ger hemlängtan – och det lyckas de verkligen med! Finns något bättre än att komma hem efter en lång dag på jobbet och sjunka ner vid middagsbordet för att avnjuta en god middag med familjen? Stenxpo bidrar till en ökad livskvalitet i vardagen med sina bekväma, stilräkra och prisvärda möbler!

 

Tillverkning och sortiment

Stenxpo har förlagt sin tillverkning av produkter i Asien och Europa, vilket gör att de kan erbjuda kvalitativa möbler till ett förmånligt pris. De är ofta på plats där tillverkningsprocessen sker, för att försäkra att miljö- och kvalitetskraven uppfylld på rätt sätt. Därför kan du som konsument känna dig trygg med att du gör ett bra och hållbart val när du väljer att köpa möbler från Stenxpo. Vi på Chilli har noga valt ut produkter ur Stenexpos sortiment som vet kan kan sätta en unik och personlig prägel på ett redan stilmedvetet hem. Oavsett vad du har för inredningsstil så kan vi garantera att du hittar något för just ditt hem från Stenexpo här på Chilli.

 

Soffbord i alla stilar

Soffbordet är den viktigaste inredningsdetaljen i vardagsrummet, näst efter soffan. Därför är det viktigt att välja rätt bord för just ditt vardagsrum. Hos Stenexpo är valmöjligheterna oändliga! Här hittar du 100-tals soffbord i olika färg, design och storlek att välja mellan. Är du på jakt efter ett soffbord i modern design med glasskiva och kromade ben? Söker du ett stilfullt och tidlöst soffbord i massivt, mörkt trä? Kanske är det ett stilsäkert marmorbord med ben i mässing som är pusselbiten som saknas för att fullända ditt vardagsum? Eller helt enkelt ett stilrent, vitt soffbord i klassisk design som passar de flesta vardagsrum? Allt detta och mycket mer hittar du i Stenexpos breda sortiment hos Chilli!

 

Stilsäkra matgrupper från Stenexpo

Matplatsen är för många hemmets hjärta. En samlingspunkt för familjen att äta middag, umgås och spendera tid med varandra. En förutsättning är såklart en fin och bekväm matgrupp för att de härliga stunderna vid matbordet ska bli många och långa. Välj mellan matgrupper i allt från modern design och industriell stil till romantisk stil eller tidlös och diskret design. Oavsett vad du har för stil, så kan vi garantera att du kommer att hitta ett matbord, stolar eller en hel matgrupp från Stenexpo som passar just ditt hem.

Välkommen till Stenexpo hos Chilli.se!

Visar 8 av 8 produkter