Tvilum

Visar 135 st stilsäkra produkter

Tvilum

Tvilum har etablerat sig som en av världens största tillverkare av plattpaketerade möbler. Det massiva sortimentet har noggrant utvecklats för att tillgodose nästan alla behov du kan tänkas ha, oavsett rum. Genomtänkta, högkvalitativa möbler till allt från matsalen eller sovrummet till badrummet och kontoret, alltid i stilsäker design och alltid till ett bra pris. Oavsett om du föredrar ett klassiskt formspråk med vintage-känsla eller avskalat toppmodernt är Tvilum valet för dig.

Skapa nya rum med Tvilum

Tvilum har ett brett sortiment av noggrant utvalda möbler för dig att skapa nya rum med. Möbler som med en tidlös design och genomtänkta detaljer ger ditt hem karaktär – oavsett var du väljer att placera dem.


Tvilum Paris

Om du är ute efter nya sovrumsmöbler är Tvilum Paris ett givet val för dig. Romantisk stil som kombineras med behandlat trä i klassiskt vit färg, valnöt eller beige. Möblerna är funktionella, praktiska och bidrar med utrymme och skapar mer plats i ditt hem. Välj mellan olika byråer, garderober, sängar eller klädhängare i olika storlekar. Om du kombinerar fler möbler ur samma serie bidrar det till ett enhetligt helhetsintryck och skapar en stilfull röd tråd i din inredning.


Tvilum Napoli

Om du vill fräscha upp ditt vardagsrum med nya möbler är Tvilum Napoli en god idé att börja med. Klassiska möbler tillverkade i trä bestående av olika färger. Naturligt och personligt, som tillför harmoni och som med sitt utseende kan förgylla ditt vardagsrum.


Tvilum Oslo

Trendiga och moderna möbler med allt från bokhyllor med förvaring till TV-bänkar. Skapa en trendig stilmix med Oslo i kombination med din inredningsstil. Oslo har en nedtonad färgskala – vit, svart och ek. Byråerna, borden och garderoberna har vinklade ben i minimalistisk stil som bidrar till en känsla av både design och retro – hur snyggt?


Förgyll rummen i ditt hem med möbler från Tvilum. Beställ online redan idag hos oss på Chilli – fraktfritt och 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar