Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Bordslampor

224 st produkter
Visar 24 av 224 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Lampa till bord - Snygg bordlampa för alla smaker

En lampa ska framför allt kunna erbjuda dig den belysning som du vill ha, och det finns ingen annan lampa som gör det på samma sätt som en bordslampa. Tack vare sin ofta väldigt lätthanterliga storlek, är den lätt att flytta på och ställa där du vill ha den, samtidigt som den passar på mängder av olika ställen. Bordslampan ger dessutom ett ljus som du själv kan anpassa efter behov med form och distans. Hos Chilli hittar du bordslampor i alla stilar som passar de flesta hem och rum! 

Bordslampor gör underverk för din inredning

  • Hur används bordslampor?

    En bordslampa kan användas till det mesta i ditt hem! Men praktiska exempel på hur de ofta används är som sänglampa på nattduksbordet, som en inbjudande fönsterlampa eller som läslampa i läshörnan på ett sidobord. Du kan också välja att placera den på en sideboard i vardaggsrummet eller på byrån i hallen. En bordslampa passar också perfekt som fönsterbelysning. Fördelen med bordslampor är att du smidigt och snabbt kan flytta runt dem i ditt hem. På så sätt kan du förnya ett rum bara genom att byta plats på dina bordslampor! Smart va? Det krävs inte alltid så mycket för att förnya din inredning hemma! Låt dig inspireras på Chilli redan idag!

  • Vilken bordlampa ska man välja?

    Vilken bordlampa du väljer beror helt på ditt eget tycke och smak. Behöver du bordslampa för extra belysning, mer riktad belysning eller vill du använda den som en extra touch för att komplettera din inredning? Oavsett vad du väljer finns det en bordlampa för alla syften hos oss.