categoryTopBlock
Lampor inomhus

Bordslampor

1 053st produkter
REA

En lampa ska framför allt kunna erbjuda dig den belysning som du vill ha, och det finns ingen annan lampa som gör det på samma sätt som en bordslampa. Tack vare sin ofta väldigt lätthanterliga storlek, är den lätt att flytta på och ställa där du vill ha den, samtidigt som den passar på mängder av olika ställen. Bordslampan ger dessutom ett ljus som du själv kan anpassa efter behov med form och distans. Hos Chilli hittar du bordslampor i alla stilar som passar de flesta hem och rum! 

Bordslampor gör underverk för din inredning

Bordslampor är det perfektfa komplimentet till allmänbelysning i ditt hem. Genom att kombinera golvlampor med allmänbelysning i ditt hem kan du skapa en effektfull och stämningsfull belysning.

Det som är riktigt roligt med bordslampor är att de går att variera i all oändlighet. Antingen väljer du att låta en häftig bordslampa stå i centrum eller så väljer du att kombinerar du flera oolika modeller för att få härliga och effektfulla brytningar i din inredning. Genom att punktbelysa delar av rummet eller av din inredning som du vill lyfta fram kan du verkligen lyfta helhetsintrycket i rummet. Rätt belysning gör verkligen mycket för din inredning! 

 

Praktiska och snygga bordslampor online

 

Vi på Chilli har en förkärlek för inredning som är lika snygg som funktionell. Därför har vi tagit fram ett noga utvalt sortiment av lika praktiska som stilfulla bordslampor i alla dess utföranden och stilar. Oavsett vilken inredningsstil du har hemma så kommer du garanerat att hitta en bordslampa som passar för just ditt hem i Chillis breda sortiment. Endast fantasin sätter gränser!

Du kan med fördel bryta av med en annorlunda bordslampa som blir lika mycket en snygg inrednignsdetalj som praktisk belysning. En bordslampa i retrostil kan bli hur snygg som helst i kombination med annars modern och stilren inredning. Lika så kan en bordslampa i modern design, mässing eller koppar göra sig bra tillsammans med andra inredningsstilar. Våga prova något nytt. 

 

Hur används bordslampor?

En bordslampa kan användas till det mesta i ditt hem! Men praktiska exempel på hur de ofta används är som sänglampa på nattduksbordet, som en inbjudande fönsterlampa eller som läslampa i läshörnan på ett sidobord. Du kan också välja att placera den på en sideboard i vardaggsrummet eller på byrån i hallen. En bordslampa passar också perfekt som fönsterbelysning. Fördelen med bordslampor är att du smidigt och snabbt kan flytta runt dem i ditt hem. På så sätt kan du förnya ett rum bara genom att byta plats på dina bordslampor! Smart va? Det krävs inte alltid så mycket för att förnya din inredning hemma! Låt dig inspireras på Chilli redan idag!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans inom 2-6 vardagar
REA