Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Bordslampa

Vit bordslampa

38 st produkter
Visar 24 av 38 produkter
12

Populära filtreringar

En vit bordslampa är ett populärt val för många som vill ha en enkel och stilren belysning på sitt skrivbord eller nattduksbord. Den vita färgen gör att lampan lätt smälter in i sin omgivning och passar bra tillsammans med andra vita eller ljusa inredningsdetaljer. En bordslampa ger också en mer fokuserad belysning än en taklampa och gör det lättare att läsa eller arbeta vid bordet. Det finns många olika modeller och storlekar att välja mellan, från små och diskreta lampor till mer robusta och designade alternativ.

Vanliga frågor om Vit bordslampa

Vad är fördelarna med vit bordslampa?

Fördelarna med en vit bordslampa är att den kan passa in i de flesta inredningar och ger ett neutralt och stilrent utseende. Vit färg reflekterar också ljus mycket bra, vilket gör att en vit bordslampa kan ge mer ljus än en mörkare färg. Dessutom är vit en färg som inte bleknar eller förändras med tiden, så en vit bordslampa kommer att behålla sitt utseende under lång tid.

Hur stark vit bordslampa?

Det beror på vilken typ av bordslampa du vill ha och vad du menar med "stark". Styrkan på en lampa mäts i watt och ju högre watt desto starkare ljus. Men idag är det vanligt att man istället tittar på lumen, som mäter ljusflödet. En vanlig bordslampa brukar ha mellan 200-500 lumen, medan en starkare lampa kan ha upp till 1000 lumen eller mer. Det är också viktigt att tänka på vilken typ av ljus du vill ha, varmt eller kallt ljus, samt om du vill ha en dimbar lampa eller inte.

Hur inreder jag med vit bordslampa?

En vit bordslampa kan vara en utmärkt inredningsdetalj som skapar en ljus och luftig känsla i rummet. För att bäst inreda med en vit bordslampa kan du följa dessa tips:

  • Placera lampan på en mörk yta, som en träbänk eller mörkare bordsskiva, för att skapa kontrast.
  • Kombinera med andra vita eller ljusa inredningsdetaljer för att skapa en enhetlig känsla.
  • Använd en lampskärm i matchande vitt för att skapa ett elegant uttryck.
  • Var inte rädd för att välja en stor bordslampa – det kan bli en riktigt snygg inredningsdetalj i sig själv.