categoryTopBlock
Lampor inomhus

Golvlampor

809st produkter
Kampanj

Att använda sig av en golvlampa är ett smart sätt att ge en särskild del av ett rum extra kraftig belysning. Det finns många olika tillfällen då en golvlampa är en perfekt lösning, för det visuella intrycket men kanske främst för den praktiska användningens skull. Det kan vara allt från att göra myshörnan med din fåtölj betydligt lättare att använda sig av när du vill avnjuta en bra bok, eller så är det den perfekta lösningen för ett hörn i ditt sovrum där du inte vill ha för mycket belysning i hela rummet, utan en praktisk punktbelysning.

Golvlampor - belysning med många funktioner

Det är egentligen endast du själv som sätter gränserna för hur du kan använda dig av golvlampor. Det vi på Chilli vet säkert är att vi har mängder av smarta och snygga golvlampor som passar i alla rum!

Golvlampan är många gånger det ultimata komplementet till den taklampa som du har idag. Taklampan ger förvisso ett bra sken, men ibland eftersträvar vi en mysigare belysning i rummet. Med en golvlampa blir det möjligt att förena båda syftena, eftersom den inte enbart ger ett bra och jämnt sken utan även ett behagligt ljus till delar av rummet som en taklampa inte når. Lamporna som du hittar hos oss har många olika syften, vilket gör det enkelt att förstå varför de är så populära!

 

Vilken typ av golvlampa ska jag välja?

Hos Chilli hittar du en mängd olika golvlampor i olika stilar och utföranden. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du har för stil eller intresse – här kommer du att hitta en lampa som passar alldeles utmärkt i ditt hem! Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar? Det spelar helt enkelt ingen roll; här på Chilli hittar du allt du kan tänka dig, så sätt igång och upptäck vårt sortiment!

Vilken typ av golvlampa du ska välja beror helt enkelt på vilken funktion du vill att lampan ska fylla. Börja därför med att fundera på hur din golvlampa ska användas och vad du vill ha ut av den. En del fungerar bäst som läsbelysning, andra för mysljus och ytterligare andra som punktbelysning. Golvlampor är också enkla att flytta, vilket gör dem till praktiska detaljer när du ska inreda ett rum. Oavsett hur du vill ha det, så kommer du garanterat att hitta en golvlampa som passar dig!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj