Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Golvlampa

Svarta golvlampor

45 st produkter
Visar 24 av 45 produkter
12

  • Vad är fördelarna med en svart golvlampa?

    En golvlampa spelar en central roll som ljuskälla i hemmet. Du kan anpassa belysningen enligt behov och stil med hjälp av placering och typ av golvlampa. En svart design är lätt att inreda med, eftersom det är en färg som passar till det mesta. En annan fördel är att svarta lampor är lätta att hålla ren.
  • Ska jag ha en helsvart eller färgkombinerad golvlampa?

    En svart golvlampa behöver inte se tråkig och mörk ut. En intressant design tillsammans med små detaljer i metall eller andra färger kan göra en stor skillnad. Har du en ljus inredning i hemmet kan det vara snyggt med kontrasten från en svart golvlampa. Har den delar i koppar eller en skärm i en annan färg kan den bli ännu lättare att inreda med.
  • Vilken typ av golvlampor har Chilli?

    Vi har många typer av golvlampor för alla personligheter och stilar. Du kanske söker en futuristisk och modern golvlampa som kan vara dekorativ under dagen, och en vacker ljuskälla om kvällen. Eller föredrar du en klassisk golvlampa med rund skärm? Det har vi också, och många modeller att välja bland. Du är välkommen att kontakta oss på Chilli om du skulle behöva hjälp att hitta något specifikt.