Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Möbelbelysning & integrerad belysning

Tavelbelysning från Chilli

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Smart tavelbelysning fyller många funktioner! Det lyser upp din väggkonst på ett stilfullt sätt så att bilden hamnar i blickfånget, samtidigt som det skapar en stämningsfull belysning i rummet. Tavelbelysning finns i många olika varianter och design. Du kan välja en list med belysning, spotlights eller en vägghängd variant med arm. Hos Chilli hittar tavelbelysning med LED, sladdlös tavelbelysning med batteri och standard med sladd. Välj mellan tavelbelysning i stilfull mässing, modern krom och stilren vit eller svart.

Hur väljer jag tavelbelysning?

Att välja tavelbelysning är ingen raketforskning utan är mer en fråga om att ha öga för stil och design. Om du bestämmer dig för att lysa upp dina väggtavlor så är valet av belysning nästan lika viktig som tavlan i sig. Rätt belysning för dina tavlor kan verkligen göra stor skillnad genom att lyfta fram motivet på ett sätt som skapar en helt ny känsla i rummet. Därför är det viktigt att välja rätt tavelbelysning för rätt motiv och typ av tavla. Låt säga att du har en stilren tavla med ett enkelt motiv i ljusa färger, så passar en lite mer diskret belysning antagligen bäst. Låt oss istället säga att du har en stor tavla med starka färger, så gör sig kanske spotlights eller en vägghängd tavelbelysning med mer ljus bättre. Om du har flera tavlig på väggen i ett rum kan du med fördel variera med lite olika tavelbelysning för att skapa en effektfull belysning och mysig stämning i rummet. Oavsett vad du har för typ av tavlor hemma så hittar du garanterat någon tavelbelysning som passar för just ditt hem i Chillis breda utbud.
 

Tavelbelysning - flera smarta funktioner

Tavelbelysning kan med fördel också användas för andra saker än just att lysa upp dina tavlor. Du kan till exempel lysa upp dekorationer och andra saker på en vägghylla på ett effektfullt sätt. Eller varför inte lysa upp saker i ett skåp? Belysning i vitrinskåpet är alltid lika snyggt! Till detta kan du alltså med fördel använda tavelbelysning. Dags att lysa upp väggarna och tavlorna? Låt dig inspireras hos Chilli!