Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbelbelysning & integrerad belysning

Trappbelysning

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Trappbelysning är en häftig belysningslösning. Den ger inte bara en praktisk funktion genom att lysa upp trappan och göra den säker att använda, utan kan också vara en estetisk detalj som lyfter hela rummet. Det finns olika typer av trappbelysning att välja mellan, såsom infällda spotlights eller LED-list. Det är viktigt att tänka på att placera belysningen på rätt sätt för att undvika bländning och skapa en behaglig atmosfär. Med rätt trappbelysning kan trappan bli en riktigt snygg detalj i hemmet.

Vanliga frågor om Trappbelysning

Var är trappbelysning?

Trappbelysning är vanligtvis placerad längs trappstegen för att lysa upp trappan och göra den mer synlig och säker att använda. Beroende på utformningen av trappan kan trappbelysningen vara monterad på väggen bredvid trappan eller på själva trappstegen. Det finns också alternativ där belysningen är integrerad i själva handräcket. Placeringen av trappbelysningen kan variera beroende på arkitektonisk design och preferenser.

Hur installerar jag trappbelysning?

Det beror lite på vilken typ av trappbelysning du väljer. En del trappbelysning är enklare än andra att installera. Är du osäker på hur just din nya trappbelysning ska installeras rekommenderar vi dig att kontakta en elektriker som kan guida dig rätt.

Kan jag ha trappbelysning både inomhus och utomhus?

Ja, du kan ha trappbelysning både inomhus och utomhus. Trappbelysning är ett bra sätt att förbättra både säkerheten och estetiken i ditt hem. Inomhus kan du installera belysning längs trappstegen för att undvika olyckor och ge en trevlig atmosfär. Utomhus kan trappbelysning användas för att markera trappstegen och göra det enklare att navigera i mörker. Det är viktigt att välja belysning som är avsedd för utomhusbruk och som klarar av att tåla väderförhållanden.