categoryTopBlock
Sovrumslampa

Sänglampa

2 483st produkter
Kampanj

Hos Chilli hittar du sänglampor av alla dess slag! Vi säljer sänglampor i mässing, krom, koppar, kristall, trä, metall och ett flertal olika färger och mönster. Välj mellan sänglampor med LED eller glödlampa, dimbar eller utan dimmer. Det finns nästan lika många varianter av sänglampor som det finns sovrum, därför har Chilli ett brett sortiment för att du ska kunna välja en modell som uppfyller just dina behov. Välj mellan en sänglampa på fot som kan stå ditt sängbord eller en praktisk vägghängd modell som du kan fästa över sängen. 

Sänglampor för alla hem

Sänglampor är ett viktigt inslag i sovrummet som man inte alltid tänker på. En sänglampa är en liten detalj med stor betydelse och funktion i ditt sovrum! Den ska främst kunna tillföra tillräckligt med ljus för att du ska kunna exempelvis läsa i sängen. Sänglampor har också stor betydelse för trivsamheten och i sovrummet och får gärna skapa en ombonad känsla med ett stämningsfullt ljus. Sovrummet är en plats för återhämtning där vi får lov att koppla av och bara njuta efter en lång dag. Det är en plats där vi spenderar mycket tid, därför är det viktigt att skapa en fridfull känsla i sovrummet. Belysning spelar större roll än vad man tror och kan göra underverk med inredningen. Rätt belysning i sovrummet kan skapa den där helhetskänslan som vi ofta önskar till vårt sovrum. Chilli har ett noggrant utvalt sortiment av sänglampor för att kunna erbjuda en unika modeller som passar alla hem, oavsett stil!

Vägghängd eller sänglampa på fot?

Hur ska man du veta vilken sänglampa man ska välja till sovrummet? Förutom att välja en design som tilltalar dig så är det naturligtvis viktigt att lampan fyller rätt funktion för just ditt sovrum. Börja med att fundera på om du vill ha en sänglampa som du fäster på väggen eller en bordslampa. Fördelen med att välja en vägghängd sänglampa är att du spar utrymme på sängbordet genoma att fästa den på väggen. Genom att välja en modell med justerbart lamphuvud så kan du dessutom smidigt och praktiskt rikta ljuset precis som du vill ha det. Väljer du istället en sänglampa på fot så blir det en stilfull inredningsdetalj som ger sängen en ombonad känsla, samtidigt som den ger dig det ljus du behöver. Det går lika bra att använda en skrivbordslampa som sänglampa om du vill kunna justera ljuset utefter behov. Genom att välja en dimbar sänglampa kan du också själv bestämma vilken styrka på ljuset du behöver. På så vis sänglampan fungera som mysig stämningsbelysning när du inte använder den för att läsa.

Ge ditt sovrum lite kärlek och välj sänglampa med omsorg, så kommer du att trivas ännu bättre i ditt sovrum!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj