Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Sänglampa

Sänglampa vägg

25 st produkter
Visar 24 av 25 produkter
12

Att montera en sänglampa på väggen är ett snyggt sätt att slippa ta upp plats på sängbordet. Det är också en utmärkt lösning till de mindre rummet där du kanske inte får plats med ett nattduksbord brevid sängen. På Chilli hittar du många olika modeller och designer på sänglampa vägg. Utöver att ge tillräckligt med ljus för att läsa, lösa korsord eller bara skapa en mysig belysning så kan en sänglampa vägg från Chilli också vara en snygg inredningsdetalj, vare sig den är tänd eller släkt. Med så många olika stilar, storlekar och material att välja mellan, kan det vara svårt att veta vad man ska välja, vi tror och hoppas att du kommer hitta sänglampan som fångar just ditt intresse hos oss på Chilli.

Är det svårt att installera en sänglampa på väggen?

Installationen av en sänglampa på väggen är vanligtvis ganska enkel och kräver bara några grundläggande verktyg. Ska du dra in sladden i väggen och inte använda ett eluttag kan det dock vara en bra idé att anlita en professionell elektriker som kan installera sänglampan åt dig så vet du att allt görs på rätt sätt.

Finns det vägghängda sänglamporjusterbara armar eller huvuden på Chilli?

Ja, det finns sänglampor till väggen med justerbara armar eller huvuden som gör det enkelt att rikta ljuset precis där du vill ha det. Detta är särskilt användbart om du vill läsa eller punktbelysa något i sängen eller sovrummet.

På vilken höjd ska min sänglampa på väggen hänga?

Den optimala höjden för en sänglampa på väggen är mellan 1,5 och 1,8 meter från golvet. Detta ger tillräckligt med utrymme för att rikta ljuset mot sängen och lätt kunna släcka eller tända lampan. Självklart, kan det variera lite från rum till rum, så installera den på den höjden du själv tycker känns bra och som ser till att du får det ljuset du behöver i sängen.