Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Glödlampor & ljuskällor

Lågenergilampa

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Det finns något vackert och omtänksamt med lågenergilampor. Inte bara är de en ljuskälla som ger ett bra, långvarigt och komfortabelt sken, det är också lampor som gör att du som kund kan fatta enkla och snabba beslut som inte enbart är bra för miljön utan också för din plånbok. Lågenergilampor är en naturlig utveckling på en mänsklig historia som hela tiden går mot smartare och bättre lösningar på vardagliga problem, och dessa lampor kan mycket väl vara en av de mest framträdande utvecklingarna vi har sett i modern tid, som har en enorm möjlighet att förändra hur vi ser på energi och framför allt hållbar hushållning av det.

Här på Chilli hittar du allt det du kan tänkas behöva i form av lågenergilampor. De kommer i många olika former, storlekar, styrkor och med olika former av teknik. Gemensamt för dem alla är att de kommer att spara pengar för dig och att de kommer att spara på vår planets miljö. Det har med andra ord aldrig varit enklare att vara en miljökämpe, för du gör en stor insats när du byter dina energislukande lampor till lampor som drar mindre energi. En lågenergilampa innebär kanske inte en dramatisk förändring i din personliga ekonomi, men det kommer styras mot det bättre i form av mindre elförbrukning. Tänk dig då effekten om alla i hela världen skulle byta – då kan vi verkligen snacka om förändring!

Oavsett vilken anledning du har till att byta till en eller flera lågenergilampor så är det alltid ett klokt och smart val, och du hittar precis den lampa som du behöver här hos oss på Chilli!