categoryTopBlock
Alla Glödlampor

Lysrör

1st lysrör

Om du någonsin satt din fot utanför dörren så vet du att samhället är fyllt av lysrör på olika sätt, i olika miljöer. De finns i skolor, på arbetsplatser och i idrottshallar och kanske är det faktiskt så att du själv har ett eller flera lysrör i ditt hem. Det går med andra ord inte att förneka att lysrör är ett populärt sätt att se till att ljus finns där man behöver det, och de är dessutom ljus som skiner klart och visar det som behövs. Lysrör används ofta och av många, och dess upplysande egenskaper är fortsatt väldigt uppskattade idag. Det är något som du kommer märka att du kan ha användning av i ditt hem!

Svenska hem använder sig inte av lysrör i lika stor utsträckning som det övriga samhället gör, även om de faktiskt skulle göra en betydlig skillnad på boendemiljön. Det handlar om det trygga och jämna ljus som lysrör ger, som gör att du ser väldigt bra och tydligt i de områden som lysrör finns. Här är det exempelvis köket, garaget och andra hobbyområden som fungerar väldigt bra tillsammans med ljuset från lysrör, eftersom att det är platser där vi behöver noggrant se det vi sysslar med.

Det finns mängder av lysrör på marknaden, i olika modeller och du hittar de flesta här hos oss på Chilli. Så oavsett om du är ute efter ett t4 eller ett t8 lysrör så är det här i vårt sortiment som du hittar det du behöver, till väldigt bra priser! Lysrör är också hållbara och drar inte speciellt mycket energi, vilket betyder att du kommer spara pengar på ett på dessa lampor, samtidigt som du får alldeles fantastiskt ljus i ditt hem. Vårt stora utbud av lysrör ser till att du hittar precis den lampa som du behöver!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)