categoryTopBlock
Utelampor

Solcellsbelysning

145st produkter
Välj en mer miljövänlig lösning för din utomhusbelysning med solcellsbelysning från Chilli! Med solcellsbelysning kan du enkelt lysa upp din trädgård eller terrass utan att behöva oroa dig för elräkningar eller miljöpåverkan. Våra solcellsbelysningar finns i olika modeller, former och storlekar, från diskreta marklampor till vackra ljusslingor. Solcellsbelysning från Chilli är en smart investering för dig som vill ha en praktisk och hållbar belysningslösning utomhus.

Hur fungerar solcellsbelysning?

Solcellsbelysning fungerar genom att solpanelerna på belysningen absorberar solenergi under dagen och lagrar den i batteriet. När det blir mörkt om kvällen, tänds belysningen automatiskt och drivs av den lagrade energin. Solcellsbelysning är därför självförsörjande och kräver inte någon extern strömkälla.

Kan jag använda solcellsbelysning på vintern?

Ja, solcellsbelysning fungerar även på vintern. Även om solen är svagare under vintermånaderna kan solpanelerna fortfarande absorbera tillräckligt med energi för att driva belysningen. Tänk bara på att placera solcellsbelysningen på en plats som får tillräckligt med solljus under dagen för att lagra tillräckligt med energi för att lysa upp på kvällen.

Behöver jag installera solcellsbelysning?

Nej, solcellsbelysning är enkel att använda och kräver ingen installation. Du behöver bara placera belysningen på en solig plats där solpanelerna kan absorbera tillräckligt med energi under dagen. Solcellsbelysning är också enkel att flytta och justera efter behov.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)