Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Belysning

Utelampor & utomhusbelysning

174 st produkter
Visar 24 av 174 produkter
1
...
8

Du är säkert medveten om hur mycket utebelysning kan göra för ett hus eller en trädgård, och du har säkert referenser på villor med fantastisk belysning – schysst utomhusbelysning som du själv hade kunnat tänka dig. På Chilli är din nya belysning utomhus enbart ett klick bort, oavsett vad du behöver. En snyggt designad lykta vid ytterdörren eller rustikt moderna ljusslingor som sporadiskt kan spridas ut över väggar och/eller tak.

Utelampor sätter en personlig prägel på din trädgård eller uterum. Inte nog med att du kan skapa effektfulla ljussättningar som lyfter helhetsintrycket i din trädgård, dessutom är det lika praktiskt som vackert att lysa upp trädgården när mörkret smyger sig på. Lys upp din trädgårdsgång med en snygg utelampa på stolpe! Eller varför inte sätta upp en ljusslinga längs staketet eller i äppelträdet? Utelampor på vägg lyser upp husfasaden på ett fantastiskt sätt. Låt fantasin flöda och ge din trädgård ett lyft med utelampor från Chilli!  

Att välja rätt utelampor för utebelysningen

 • Varför ska man ha utebelysning?

  Din tomt och trädgård kan med fördel ljussättas, vilket kanske framförallt är fördelaktigt på hösten och vintern, när det är som mörkast ute och trädgården kan upplevas mest som ett svart hål. Med en upplyst trädgård får du möjlighet att njuta av den ännu längre, inte bara under sommarhalvåret. På de ljusa sommarkvällarna då mer tid spenderas utomhus är det härligt att skapa stämning med hjälp av exempelvis altanbelysning och balkongbelysning. Lys upp trädgården och du kan följa hur naturen skiftar från vinter till vår och från en grön sommar till en ljuvlig, röd höst. 
 • Vart ska man placera utomhusbelysning?

  På Chilli hittar du snyggt designad utebelysning för alla uteplatser, altaner och trädgårdar. Rätt utomhus belysning kan ge din trädgård ett välförtjänt lyft och ta din trädgård till nya höjder. Tänk på vilka delar du själv uppskattar, områden du lagt ner extra tid på eller som du helt enkelt vill framhäva. Ditt hem sträcker sig utanför fyra väggar och även det yttre förtjänar din kreativitet och omtanke. Du kan framhäva vackra dekorationer på din uteplats eller stigar i trädgården med hjälp av passande utomhusbelysning. Oavsett vilken form av utomhusbelysning som du är ute efter så kan vi hjälpa dig.
 • Hur används utelampor?

  använder utelampor på samma sätt och lika ofta som inomhusbelysning,så finns det en massa smarta lösningar anpassade för utelampor. Du kan till exempel välja utelampor med skymningsrelä som gör att din utebelysning tänds när det mörknar och släcks när det ljusnar. Skymningsrelä fungerar som en automatisk strömbrytare som fästs mellan belysning och en transformator. På så sätt slipper du tänka på att tända och släcka din utebelysning. Smart va? Du kan med fördel välja en LED transformator för utomhusbruk till som är både miljövänligt, energisnålt och utan risk för spänningsfall. 
 • Finns det miljövänliga utelampor?

  För dig som värnar om miljön är solcellsdrivna ute lampor ett bra val. Solcellerna laddar upp med energi under dagen genom solens strålar och lyser därefter under dygnets mörka timmar, helt utan ström! Både miljövänligt, praktiskt och smidigt. Lys upp din trädgård med nya ute lampor och ett gott samvete! Ett annat sätt att välja miljövänliga lampor utomhus är att välja utelampor med LED som både drar mindre ström och håller länge.
 • Vilken typ av design ska jag välja på utelampor?

  Det finns nästan lika många olika design och typer av utelampor som det finns trädgårdar. Vilken typ som passar bäst för just din trädgård är till stor del en smaksak, men naturligtvis beror det också på vilken typ av funktion du vill att utelamporna ska fylla.  Oavsett om du är ute efter hängande utelampor på vägg, ljusslingor till trädgården eller en stilren och modern utelampa på stolpe så har Chilli ett brett utbud av utebelysning att erbjuda. Hos oss hittar du billiga och snygga lampor ute i flera olike stilar. Välj mellan utelampa i koppar, krom, porslin, konstsmide, konstrotting och mycket mer. Lys upp din trädgård med lampor utomhus i mörkret så blir vardagen lite ljusare!