Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 24 av 157 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Ett tvättställsskåp även kallat kommod är en praktisk badrumsmöbel för badrummet. Med ett tvättställsskåp kan du enkelt organisera och förvara dina badrumstillbehör samtidigt som du skapar en enhetlig och harmonisk look i badrummet. En kommod är inte enbart en förvaringsmöbel, det är också den möbeln som handfatet sitter i eller på.Hos Chilli hittar du ett brett sortiment av tvättställsskåp och kommoder i olika stilar och storlekar, från moderna och minimalistiska till klassiska och traditionella. Låt dig inspireras och hitta din perfekta badrumsinredning hos oss!

Vilka olika typer av tvättställsskåp och kommoder finns det?

Det finns många olika typer av tvättställsskåp och kommoder att välja mellan, från fristående skåp till väggmonterade enheter. Du kan också välja mellan olika material som trä, laminat och metall och olika stilar, från moderna och minimalistiska till klassiska och traditionella.

Hur väljer jag rätt storlek på tvättställsskåpet?

För att välja rätt storlek på tvättställsskåpet är det viktigt att mäta utrymmet där skåpet ska placeras och ta hänsyn till avståndet till dörrar och fönster. Tänk också på att välja ett skåp som är tillräckligt stort för att förvara alla dina badrumstillbehör, men inte så stort att det tar upp för mycket plats i rummet.

Vilka material är bäst för tvättställsskåp?

De vanligaste materialen för tvättställsskåp är trä, laminat och metall. Valet av material beror på din personliga smak och stil, men också på funktion och hållbarhet. Träskåp ger en varm och rustik känsla och är hållbara och lätta att reparera. Laminatskåp är en budgetvänligare lösning och ger en slät och ren yta. Metallskåp ger en modern och industriell look och är lätta att rengöra.