Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 78 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Välkommen till Chillis för ett trevligt utbud av kommod trä! Här hittar du en noggrant utvald samling av kommoder i trä som kombinerar stil och funktionalitet. Våra träkommoder är tillverkade av högkvalitativa trämaterial och erbjuder både ett vackert utseende och gott om förvaringsutrymme. Med olika stilar, storlekar och färger finns det något för alla smaker och inredningsstilar. Skapa en organiserad och elegant atmosfär i ditt hem med en träkommod från Chilli.

Upptäck Chillis sortiment av träkommoder

Finns det tvättställ trä i olika färger hos Chilli?

Ja, vi erbjuder kommod trä och tvättställ trä i olika färger, nyanser och träsorter. Du kan välja mellan naturlig träfärg för en rustik och tidlös look eller en lackad yta i olika färger för att matcha din specifika inredningsstil.

Hur väljer jag rätt storlek på min kommod trä?

Välj storleken på din kommod trä baserat på ditt behov och tillgängligt utrymme i badrummet eller tvättstugan. Mät den plats där du tänker placera tvättstället och se till att det finns tillräckligt med utrymme för att öppna eventuella lådor eller dörrar.

Vilka typer av trä används i kommoderna?

Våra kommoder trä är tillverkade av olika träsorter såsom ek, björk, furu och lönn. Varje träsort har sina unika egenskaper och utseende, vilket ger dig möjlighet att välja en kommod som passar din personliga smak och passar bra med resten av din inredning.