Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Förvaring

Garderober & garderobssystem

1412 st produkter
Visar 24 av 1412 produkter
1
...
59

Populära filtreringar

Garderoben är den naturligt och klassiskt maximerade förvaringsmöbeln. Grundprincipen följde den enkla strukturen - tre väggar, en eller två dörrar och ibland hyllplan. Behovet av förvaring har alltid varit relevant - oavsett om det gäller mat, verktyg eller kläder så behöver vi någon typ av sammanhängande kontroll. Ett helt, eller delvis, strukturerat hem där vi vet var saker finns när, eller om vi behöver dem.

GARDEROBER - Hitta den perfekta garderoben för dig!

En viktig faktor när det kommer till alla typer av inköp är att fråga sig - vad behöver jag och varför? Har du ett litet rum och behöver en liten, smal garderob? Kanske har du ett större utrymme och ett behov av mycket förvaring, eller kanske dedikera en större yta och skapa en garderobsvägg? Alla delfaktorer som - tillgängliga kvadratmeter, användbart utrymme, rummets form eller takhöjd, allt är relevant att tänka på när du vill fixa det perfekta garderobssystemet för just dig. 

Vi på Chilli anstränger oss dagligen för att utforska de senaste trenderna och uppdatera vårt redan massiva sortiment för att kunna ge dig så många - varierande möjligheter vi kan. Allt från toppmoderna garderober till klassiskt vintage-inspirerade modeller och stilrena garderobssystem i alla storlekar. Om du har en tanke, ett behov eller bara en schysst idé så har vi på Chilli det du behöver för att förverkliga konceptet. 

Oavsett om du redan vet var du vill ha din garderob eller om du precis börjat fundera så är det en bra idé att se över alternativen. Tänk utanför ramen för hur en garderob kan se ut. Det är ditt tillgängliga utrymme - din fantasi och din kreativitet som sätter gränserna. Beroende på vad du behöver så finns det en mängd olika kategorier att utforska eller hämta inspiration från. Allt handlar om praktisk effekt och feeling: 

 • Öppen garderob (Utan dörrar - perfekt för visa upp och hålla allt lättillgängligt) 
 • Klassisk stängd garderob (En eller flera dörrar - utmärkt för att enhetligt avgränsa och förvara) 
 • Garderobsvägg (Storlek baserad på tillgänglig yta - Otroligt stora variationsmöjligheter) 
 • Multifunktions-garderob (Garderobssystem som rymmer andra lösningar, t.ex. TVn eller datorn) 
 • Stångbaserat garderobssystem (Primärt inriktad på upphängning - sjukt bra för att utnyttja svåra ytor, som ovanför dörrar eller mindre öppningar där hyllplan inte känns rimligt)
 • Modulgarderob (Serier med garderober som kan länkas samman för att bilda större strukturer) 
 • Garderob med skjutdörrar (Perfekt om du inte vill att dörrarna ska påverka övrig inredning) 

Hos oss hittar du flera alternativ inom samtliga ovanstående kategorier och vi utökar hela tiden vårt sortiment, så en bra start är alltid att kolla igenom vad som finns idag och börja fantisera. Om det är något du saknar eller vill att vi ska addera till vårt sortiment så kan du alltid kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon så vidarebefordrar de dina önskningar till korrekt avdelning. 

 

GARDEROBSINREDNING - Det du behöver, där du behöver det!

 

Valmöjligheterna slutar inte vid valet av garderobens grundstruktur. På samma sätt som vi värderar möjligheten att styra förvaringens yttre i form av design och anpassning till rum/yta så är det viktigt att reflektera över det inre. Garderobsinredning ger dig ytterligare ett verktyg för att kunna konkret personifiera och utveckla ditt garderobsystem för att specifikt passa dig och dina behov. Vi på Chilli har allt som behövs för att du ska kunna skapa något unikt. Tänk på hur du skulle vilja att dina saker ska presenteras, kanske bara för dig själv eller för andra. Tilltalas du av tanken på en öppen garderob med prydligt vikta plagg och snyggt upphängda, nystrukna skjortor, eller föredrar du den avslappnade känslan av en stängd garderob och att inte behöva visa upp dina kläder? Oavsett vilket alternativ som du dras till, eller allt där emellan, så har vi något för dig. 

Undersök hur exempelvis ditt nuvarande förvaringsbehov ser ut; vad har du mycket av och vad har du lite mindre av? När du har fått en överblick på vad du har, så blir det lättare att uppskatta vad du kan tänkas behöva. Garderobsinredning täcker alla alternativ som berör hur insidan av din garderob är strukturerad. Preferens och behov är grundstenarna här. Om du föredrar överskådligheten som upphängning skänker så är stänger alternativet för dig, kanske kombinerat med ett par snygga utdragbara lådor för exempelvis underkläder eller accessoarer. Om du föredrar en garderob med fokus på att maximera utrymmet så är hyllplan ett klassiskt alternativ. Hos oss hittar du hyllplan i alla möjliga storlekar och utseenden. Vi har även en stort utbud snygga korgar och meshbackar för att ta garderobsinredningen ett steg längre. Det är du som vet vad du behöver och vårt mål är att finnas här för att assistera dig på så många sätt vi kan. 

 

GARDEROBER - Detaljerna som skapar helheten!

 

En aspekt av garderoben som ofta överskuggas av möbelns uppenbara användningsområde är detaljerna. Garderoben, precis som våra andra möbler har möjligheten att finjusteras för att anpassas till vår övriga inredning. Låt den snyggt smälta ihop med dina andra möbler eller använd garderoben för att på ett markerat sätt bryta av och skapa kontraster. Designdetaljer så som garderobsknoppar eller handtag till garderobsdörrarna kan göra enorm skillnad för det totala helhetsintrycket. Våra garderober finns i mängder av olika material - många olika träslag, metall, MDF eller textilier. Detta gäller även våra alternativa knoppar/handtag. Kombinera mässingsknoppar med en mörkt ektonad dekor för ett schysst lyxigt intryck, eller varför inte en klassisk mattvit toning med moderna läderhandtag. Hitta detaljerna som gör garderoben till mer än bara ett förvaringssystem. 

Våra möbler har alltid ett starkt fokus på hållbar konstruktion och hållbara material. Det finns dock vissa aspekter av en garderob som många upplever som problematiska. Två klassiska exempel är kläd- och/eller pälsmalar och dålig lukt i garderoben. Ett beprövat alternativ för att undvika, eller motverka, mal i garderober eller andra utrymmen är - rödcederträ. Doften som träet utsöndrar är behagligt och tilltalande för oss människor, men fungerar naturligt bortstötande för flera olika skadedjur. Några bra allmänna tips för att hålla borta skadedjur och samtidigt hålla garderoben fräsch är: 

 • Håll garderoben ren - städa den i samband med dina ordinarie rutiner. 
 • Kontrollera organiskt material med jämna mellanrum. 
 • Töm hela garderoben och rengör alla ytor - lägligt i samband med kanske vårstädningen. 
 • Om du köper plagg på t.ex. Second Hand och är osäker på om kläderna kan vara angripna - värmebehandla dem i högre temperatur eller testa att frysa plaggen. Detta för att vara säker på att allt är rent och fräscht innan de placeras i garderoben. 
 • Kom ihåg att malar endast angriper organiska fiber (eller syntetiska fiber som är smutsiga). 

Om du känner ett behov av att göra garderoben lite schysst väldoftande så rekommenderar vi doftpåsar, som ofta har en mildare behaglig doft inte som är för stark. Ett annat skönt alternativ är doftoljor med pinnar, som följer samma princip. Tänk på att placerar doftoljan på en lämplig plats så du inte riskerar att välta den. 

 

GARDEROBEN - Mycket mer än bara förvaring 

 

En garderob är vad du gör den till. Ett stabilt förvaringssystem med fokus på att maximera ytan eller en markerad designstämpel som visar vem du är lika mycket som en soffa eller matgrupp. På Chilli erbjuder vi dig alla möjligheterna för att hitta, kombinera eller skapa garderobssystemet som passar just dig perfekt. Kom ihåg att tänka efter vad du behöver och vad du vill ha. Använd dina insikter och din personliga känsla för stil, i kombination med vårt massiva sortiment, för att göra din idé till verklighet. Har du frågor eller funderingar, tveka aldrig - kontaka Chilli, vi finns här för dig.