Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Garderober & garderobssystem

Garderob i trä, björk och furu

353 st produkter
Visar 24 av 353 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Trägarderober är en populär lösning för heminredning och förvaring av kläder. De är starka, hållbara och anpassningsbara. Trägarderober kan anpassas till olika inredningsstilar. Träet är lätt att bearbeta och erbjuder en miljövänlig lösning då det är förnybart och återvinningsbart. Med sin kombination av hållbarhet, estetisk mångsidighet och anpassningsbarhet är trägarderober ett attraktivt val för att organisera och förvara kläder.

Vanliga frågor om Garderob trä

Hur kan man bäst använda en trägarderob för att maximera förvaringsutrymmet?

För att maximera förvaringsutrymmet i en trägarderob kan man använda sig av olika organiseringstekniker. Här är några tips:

  • Använd klädstänger för att hänga upp kläder som inte skrynklar sig lätt.
  • Använd hyllor för att stapla kläder som inte behöver hängas upp, som t-shirts, byxor och tröjor.
  • Använd korgar eller lådor för att organisera mindre föremål, som underkläder, strumpor och accessoarer.
  • Maximera utrymmet på dörrarna genom att hänga upp skor och andra föremål på krokar eller hyllor.
  • Använd garderober som har extra hyllor och lådor för att maximera förvaringsutrymmet.

Vilka inredningsstilar och rum passar bra med en trägarderob?

En trägarderob kan passa bra in i många olika inredningsstilar och rum. I ett sovrum kan en trägarderob skapa en varm och mysig känsla. I ett vardagsrum kan en trägarderob fungera som en stilren förvaringslösning för exempelvis böcker och filmer. En trägarderob kan också passa bra in i ett arbetsrum eller kontor för att skapa en mer avslappnad och hemtrevlig arbetsmiljö. När det gäller inredningsstilar kan en trägarderob passa in i allt från en rustik och lantlig stil till en modern och minimalistisk stil beroende på vilken typ av trägarderob det är och hur den kombineras med andra möbler och inredningsdetaljer.

Vilka egenskaper utmärker en trägarderob?

En trägarderob kan ha flera fördelaktiga egenskaper. Trä är ett hållbart och starkt material som kan hålla i många år. Det är också ett naturligt material som ger en varm och inbjudande känsla i rummet. Trägarderober finns i olika träslag och färger, vilket ger stor valmöjlighet för att matcha övrig inredning.

Mörkt eller ljust trä för garderob i trä?

Det beror på personlig smak och stilpreferenser. Mörkt trä kan ge en mer elegant och sofistikerad känsla medan ljust trä kan ge en mer luftig och naturlig känsla. Det är också viktigt att tänka på vilken färg och stil som passar bäst med resten av rummet och möblerna.